23 évesen jöttem rá/vallottam be magamnak hogy leszbikus vagyok. Hogy tudnám elfogadni magam?
Én is két dalt szeretnék ajánlani, nekem segít, mikor úgy érzem senki nem ért meg és egyedül vagyok.. Remélem neked pedig segít az elfogadásban.. Annyira jó a szövege..
Szerintem kezd azzal h elfogadod magad ha ez megvan akkor gond nem lehet.
Annál rosszabb nincs mint h olyan légy milyen nem vagy.
Am szerintem meg mindenkinek joga van úgy élni az életéét ahogy neki tetszik.
Az meg más mit mond sz@rd le.
Engem se érdekel ha azt mondják h mé nincs nőd.
Am szerintem 2 azonos nemű sokkal jobban kijön egymással a heteró verzióval csak a gond van.
De ez már legyen a más baja.
"Nem is 15 évesen kéne erre rájönni, ezt mindig is tudni kéne.
De ne aggódj, majd te is belekényszeríted magad egy hetero kapcsolatban és tök jó lesz, mert olyan normálisnak fog tűnni mindenki számára"
Nem fogja ö belekényszeríteni magát semmibe se.
Mivel a Náci Sz@r@bbikot leleszarva kb mindenki elfogadja a másságot.
Am meg fordítsd meg a dolgot ha az egynemű kapcsolt lenne a normális te élnél úgy ?
Am én ismerek meleget aki 17 évesen jött erre rá szal nagyon is van ilyen.
17-es köszi:d
Jót nevettem a kopaszodó,szőrös kanemberen:d
Sajnos annyira reális ez a kép.
Falun,nagyon sok helyen kb tényleg ennyire földhöz ragadtak az emberek.
Az ilyen embereket ki kellene vetni nomád körülmények közé a vadonba,annyira primitívek:d
Aztán lehetnek belőlük ősasszonyok meg ősemberek.
Kérdező.Ez nagyrészt azon múlik milyen környezetben élsz.
Ha homofób,egyszerű ,buta emberek között,akkor elég nehéz lesz.
Nekem soha nem okozott problémát önmagam elfogadása.
Nem is szeretem ez az önelfogadás szót.az ember magát nem tudja elfogadni,max másokat tud elfogadni.Önmagával kénytelen együtt élni,azt nem választhatja az ember,nem léphet ki a testéből,ha érted mire gondolok.
Ez elég fura egy fogalom számomra.
Ismerek olyan pasikat is,akik szinte alig mernek képet küldeni magukról,pedig már 40 évesek is elmúltak:d
Annyira félnek,hogy valaki megtudja,inkább élik így az életüket,a felszínes,idióta környezetüknek megfelelve,akiket kb annyira érdekli a magánéletük,mint téged vagy engem:dDe mégis minden áron megakarják tartani ezeknek a primitív embereknek a társaságát:d
Reméljük te nem ilyen leszel.
18-20 évesen még normális,ha az ember félénk.
De a felnőtté válás része ez is,hogy megismerjük magunkat és megbékélünk a dolgokkal,a magunk vágyai szerint élünk.Szerintem legalábbis ez a normális:)
Olvastam a sorokat.
Annak, aki itt minden módon leszidta a férfiakat.
Tudtad, hogy egy undorító, mocskos, visszataszító nő vagy?
Azzal nincsen semmi baj, hogy van véleményed rólunk.
Csak tudod hogy kéne?
Szépen kapcsolatban lenned egy másik nővel és élni boldog életedet.
De nem kell szóvá tenni minden mocskos gondolatot.
Te se vagy százas.
Mégis honnan a kegyelmes szűz mária úristenből szedtél elő ilyen undorító dolgokat?
A férfi az ilyen.
Szaga az van mindenkinek, mivel izzadsz te nagyon okos.
Felkelünk, tusolás, borotválkozás, a testszőrzet a hónaljról le, mert ott tényleg ronda, a többi helyen kicsinosítani, mondjuk egy kis borosta is.
Esetleg hajformázás, parfüm, arcszesz, meg minden, normális ruha, ilyesmik.
Itt kapunk egy normális férfit, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
A legtöbbje pedig belül is normális.
Neked valószínű rossz tapasztalatod volt velük, de attól még nem kéne ekkora mocsoknak lenni.
Ásd el magad, te undorítóbb vagy mint a legutolsó hajléktalan alkesz, ezt ugye tudtad?
Ha pedig még tapasztalatod se volt, csak ránézésre, akkor még mélyebbbre ásd el magad.
Tény, hogy a hajléktalant meg lehet ítélni, de abból se mindet, mert nem tudhatod, miért ilyen az élete.
Normális férfit pedig biztos nem láttál még b*zdmeg.
Meg ki nem tojja le, hogy mit mond a csöves?
Nem kell meghallani, hadd bókoljon, csórinak úgyis ennyi öröme van, te meg összejössz egy normálissal.
Akik ugye nagyvárosban élnek, jó körülmények között, ott azért ápolt majdnem mindenki, és legalább annyi büdös nő van mint férfi.
Meg még te mersz bepöccenni, mert neked nem tetszik a hetero, hanem a homo tetszik?
Hát még jóhogy neked kéne tolerálni, mivel az a normális, ha férfi nővel, egyik sem létezik a másik nélkül, az a pénisz oda való......
Erre fel ne merd hozni azt hogy az ember a nő fölött áll, mert ez csak a nagyon gettó részekben van
Sír a szád, mert a faluban sok a büdös ember, az asszony meg otthon dolgozik?
Mond már meg nekem, hogy amíg az asszony otthon főz, addig ki a rák dolgozik kint a mezőn, hogy pénzhez jusson, hogy eltartsa a családot?
Lehetnek kivételek, és fordítva, de nem sok.
Még felhúzza magát a heteroszexualitáson, ki vagy te itt.....
Nem azt mondom, hogy legyél hetero csak legyél kussba.......és fogadd el, hogy a hetero a megszokott, és éld a homo életedet ba.zdmeg, így fejlődtünk ki, a hetero az igazi, a homo az csak egy emberi agy által született dolog. kussolj én azt mondom.
Ebbe ha belekötsz, akkor tuti halott vagy lelkileg meg agyilag.
A "ki vagy te itt" mondatot így értem:
Te azt hogy gondolod, hogy mindenki homo lesz a világon, mert egy magyar lénynek nem tetszik?
Mert nőnek te nem vagy nevezhető.
Legyél homo, éljél, stb.
De fogadd el, hogy a hetero a világ, a homo az csak úgy van, és fogadd el, ha nem tolerálnak, mert neked kell tűrni, mivel te nem vagy megszokott.
"Legyél homo, éljél, stb.
De fogadd el, hogy a hetero a világ, a homo az csak úgy van, és fogadd el, ha nem tolerálnak, mert neked kell tűrni, mivel te nem vagy megszokott.
"
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!