23 évesen jöttem rá/vallottam be magamnak hogy leszbikus vagyok. Hogy tudnám elfogadni magam?
Egy leszbikus nem fogja tudni megmondani, azt, hogy miért jobb egy nő mint egy férfi, ahogy egy meleg srác sem tudná megmagyarázni, hogy miért a saját neméhez vonzódik.
Te pedig kedves kérdező legyél nyitott és elfogadó magaddal szemben, több meleg/leszbikus ismerősöm is van, akad olyan aki évekig titkolta, próbálta elnyomni, később sem vállalta fel, ebből sokkal nagyobb gondjai lettek, mint amikor rájött.
Attól, hogy a saját nemedhez vonzódsz ugyan az az ember maradtál, ha eddig szeretted magadat most sincs okod arra, hogy alacsony legyen az önbecsülésed.
30+ leszbikus vagyok.
Nem értettem igazán soha, hogy ez miért okoz valakinek lelki görcsöket. Örülj neki, hogy leszbikus vagy! Így nem kell szőrös, bűdös kanokkal lefeküdnöd, nem kell riherongy módjára rázni a seggedet, k.nak öltöznöd, hogy tetsszél a kanoknak, ahogy az úgynevezett heteró nők csinálják.
Nem kell eljátszanod ezt az egész, baromi fárasztó "gyenge-vagyok, alárendelt-vagyok, olyan-butuska-vagyok, másodlagos-állampolgár-vagyok" idióta szerepet, amit a férfiközpontú társadalom kötelező gyakorlatként elvár a heteró nőktől. Ehelyett élhetsz normális, kiegyensúlyozott ember módjára.
Ne szorongj, hanem ünnepelj. A leszbikusság a legjobb dolog, ami egy nővel történhet.
Nem egyszerű dolog az elfogadás, rengetegen küzdenek ezzel a problémával sajnos!
Van olyan ismerősöm aki 40 éves jelenleg, meleg férfi,16 éves kora óta ismerem. Próbálkozott már nővel is, igyekszik bármi áron elfojtani magában. Természetesen nem jött neki össze a dolog.
Jelenleg ott tart, hogy alkoholista, gyógyszerfüggő (nyugtatók).
Igazából a kérdésre nem tudok érdemi választ adni. Maximum annyit, hogy ha nem sikerül magadtól fordulj szakemberhez. Pl a pride.hu oldalon tudsz segítséget kérni, akár telefonon is.
Remélem hamar el tudod fogadni magad!
Sok sikert!)))
KaktuszMalac: "De ne felejtsd el,hogy ennek van másik oldala is.Ugyanezt el lehet mondani fordítva,mint pl: Inkább vonzódom,a szép ápolt pasikhoz,akik igazán tudnak szeretni,mint a "büdös" "nőstényekhez"...Na ugye."
Aha, ez nettó baromság, ilyen oldala nincs az éremnek. A kanok büdösek a tesztoszterontól, a nők illatosak az ösztrogéntől. Biológia. Kanként hosszabb távon csak akkor leszel illatos, ha eltávolíttatod a heréidet.
Tudom, hogy bizonyos kultúrkörökben a jól ápoltságot a mosdás helyett a bőségesen használt parfüm jelenti, de hidd el, az messze nem ugyanaz.
+ légy szíves, tegyél szóközöket az írásjeleid után, mielőtt az érem különböző oldalait kezdenéd vizionálni.
https://www.youtube.com/watch?v=R20vvotxG4M
A zene segít...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!