Hogy kezeljem ezt a szitut?
En is az vagyok.. :)
En el sem mondtam mert akkor kitagadnanak..
Ezert ha kerdeznek ilyenekrol engem mindig háritok.
Talan azert mert vallasos csalad vagyunk,ez van.
A szuleid es szeretni fognak igy is. Mondd el batran
15\L
Szerintem 14 éves kor körül kezdünk kiváncsik lenni ilyen téren, én is az voltam. Ha megnyugtat elárulom, próbáltam csajjal is, mert én is ezt hittem hogy hozzájuk vonzódom. Jó volt, de nem volt olyan mint vártam. Fél éve egészséges párkapcsolatom van fiúval, és boldog vagyok vele. Viszont ha szingli lennék tuti nem utasítanám el a csajokat, sőt hármasban is kipróbálnám. :D Ez normális, mindenki kiváncsi csak nem mindenki vallja be. A szüleidnek meg szerintem ne mondj semmit, előtte győződj meg róla 100%ban melyik nemhez/esetleg mindkettőhöz/ irányulsz, aztán ülj le velük egy nyugodt családi beszélgetésre. :)
Lány/XX
Ráérsz ezt még elmondani :)
Először legyen egy stabil párkapcsolat. Aztán utána el lehet mondani nagyon közeli tényleg megbízható barátoknak.
A szülők csak utána jönnek, persze csak ha liberálisak.
Ha nem, akkor csak költözés után...
Tudom milyen szar titkolózni, de mégis ez a legjobb megoldás addig, amíg a szüleitől függ az ember, én már végig csináltam ezt, viszonylag szerencsésen.
20/L/L
Szerintem is ráérsz elmondani majd akkor, ha lesz egy komoly barátnőd.
Addig mondjuk, érdeklődni, hogy mi a véleményük róluk, lehet, hogy tök nyitottan állnak hozzá. Esetleg egy jól megválasztott filmet nézzetek meg együtt, és aztán lehet beszélgetni róla, ha bíztató a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!