Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kezeljem azt a szitut,...

Hogyan kezeljem azt a szitut, mikor 2 és fél éves gyermekem mindent hisztizve, nyávogva kér?

Figyelt kérdés

Rendkívül hisztis a lányom, gyakran ha bármit kér tőlem, pl hogy csavarjak le egy üveg kupakját azt nyávogva kéri, néha toporzékol is közben.

Ilyenkor meg sem hallom kérését, közlöm vele, hogy majd ha tudja szépen kérni akkor teljesítem kívánságát, de ennek ellenére utána is ugyanígy kér tőlem mindent, illetve az is gyakori, hogy hatalmas hisztibe torkollik a dolog.Ti hogyan oldanátok meg ezt a szitut?

2012. aug. 31. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

na, erre én is kiváncsi vagyok, nálunk is ez van, de még csak 2 éves. Annyi a különbség, hogy én nem csinálom meg neki, míg nem kéri normálisan, de a következő kérés megint ugyanilyen, mintha nem tanulna az előzőekből...:-/

bocsi, hogy off voltam...:-(

2012. aug. 31. 15:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Beküldöm vagy viszem a szobájába ha elkezd hisztizni és mondom hogy kijöhet ha rendesen lehet vele beszélni.Otthagyom és nem veszek róla addig tudomást.Ha nyávogva beszél megkérem hogy szépen mondja,leguggolok hozzá,és úgy mondom neki.Ha ennek ellenére rángatózik és visít megy a szobába.Pár perc és szól hogy abbahagyta.Sokszor ilyen piti dolgokon kezd el hisztizni mint amit leírtál.Volt hogy sikerült valamivel elterelnem a figyelmét,de van hogy nem lehet.A hiszti neki is rossz,ezt nekem mondta is a fiam,hogy nem tudja mi volt vele miért csinálta,de rossz volt.
2012. aug. 31. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Hiszti nincs, mármint ilyen toporzékolós, de nyávogás van. Ja és fiam van. Konkrétan égnek áll a hajam. Nálam egyetlen dologvan ezekre, hogy el kezdem utánozni. Az mindig beválik. Rám is szokott szólni, hogy ne hisztizzek. Általában nevetésbe torkollik a dolog. Ha nem akkor le kell feküdnie pihenni. Na azt nem szereti.
2012. aug. 31. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!