Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Viszket gyermekem szeme....

Viszket gyermekem szeme. Hetekig nem volt vörös csak fájdogált neki, most be is gyulladt és vörös, doktornő azt mondta allergia lehet, hasonló tapasztalatotok volt-e?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Allergiás kötőhártyagyulladás... Tavaly óta nekem is van. Nekem májustól októberig tart, de ez attól függ, hogy a lányod milyen pollenekre érzékeny. Ezt a bőrgyógyászaton szívesen kiderítik nektek. :) Én tavaly szemészetről szemészetre járkáltam, mindenféle szemcseppet ajánlottak de egyik sem segített. Idén időben elkezdtem szedni egy vény nélkül kapható gyógyszert(Allegra) + írt ki a doki most valami másféle szemcseppet (azt hiszem szemszárazságra) Ebből akkor csepegtetek, ha érzem, hogy kezd viszketni vagy fájni és utána gyorsan el is múlik.:) Én így vészelem át a nyarat..:D
2012. júl. 12. 23:43
 2/4 anonim válasza:
szerintem is az lehet
2012. júl. 12. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én babómnak (2éves) is viszket sokat és be is pirosodik sokszor olyan árpa szerűre de doki mondta valószínű csak allergia ... szirupos gyógyszert kaptunk rá ami állítólag sok mindenre jó és azt szedjük.(allergia tesztet még nem végezhettünk)
2012. júl. 13. 02:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Kisfiam van:)Köszönöm a válaszokat, kapott szemcseppet és műkönnyet és szépen elmúlt neki, remélem így is marad.
2012. júl. 13. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!