Tejfehérje allergia miatti diéta után tejtermék bevezetésekor tapasztalt valaki szorulást?
Figyelt kérdés
Fél évig diétáztunk,most már jók lettek az eredmények,és joghurtot,túrót,sajtot már szoktak enni ikreim.Mostanába mindig szorulásuk van.Összefügghet a tejtermékekkel?Hozzáteszem,a diéta alatt is sokszor kemény volt a székletük,pedig sokat isznak,gyümit is esznek,ezekre odafigyelek,mégis ez van.Szójatápszert isznak,lehet,hogy az a ludas?2012. júl. 12. 08:37
1/1 anonim válasza:
Az elofordulhat mert a szoja az felfuj es szorulast is okozhat arrol nem is beszelve, hogy allergen - nekunk is tejerzekenysegunk van. Valamiert azonban a tej alapu tapszert ( elapadt a tejem mikor 9 honapos volt) birta. A tehentejet meg nem birja szegeny. Adtam neki a szojatejet aztan meg idoben eszbekaptam a szojaval kapcsolatban. Kokusz tejet adok neki honapok ota es azt nagyon szereti! (nem kokusz vizet - sokan osszetevesztik a vizzel ami a dioban van)
Probalj meg adni nekik kefirt. Az en kisfiam imadja! Tele van olyan bakteriumokkal amik segitik az emesztest szerintem jobb mint a joghurt. Nem tudom otthon kaphato-e izesitett kefir? En azt veszek nagy literes kiszerelesben o pedig megissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!