Hogyan változtassak magamon?
Sziasztok! Rendszeresen sportolok, egészségesen táplálkozok (napi szintre kiszámolt kalória, minőségi ételek), nem iszok. Sikerült bekerülnöm egy jó egyetemre pár éve és most ott tartok, hogy szeretnék továbbmenni doktori képzésre és mellette egy másik egyetemet elvégezni. Minden nap fejlesztem magam, könyveket olvasok, nyelvet tanulok és önismereti könyveket is olvasok.
Ami a gondom az az, hogy egyszerűen lenézem azokat az embereket, akik kevesebbet értek el mint én. Nem tudok velük kommunikálni, nem érzem jól magam velük. Próbáltam pozitívan gondolkodni róluk, de nem megy, ugyanakkor az is zavar, hogy nem találok hozzám hasonló, célokkal rendelkező, ambíciózus embereket.
Nem akarok beképzelt lenni, nem akarok sznob lenni, hogy lehet ezen segíteni? Előre is köszi minden választ!
"Ami a gondom az az, hogy egyszerűen lenézem azokat az embereket, akik kevesebbet értek el mint én."
Egy részük viszont boldog, te meg nem. Máris többet értek el, mint te.
"Utolsó, nem mindenki a boldogságra törekszik és maga a boldogság fogalma is relatív."
Nem olyan bonyolult az. Az emberek többsége meg tudja mondani, hogy egy adott pillanatban, vagy az idő nagy részében boldog-e. A szerelem fogalma is komplex és relatív, de mégis általában meg tudják mondani, hogy szerelmesek-e.
Kérdezőnek. Összességében nem igazán érthető, hogy mi is konkrétan a kérdés. Ha nem akarsz beképzelt lenni, akkor ne legyél az. Ne viselkedjél úgy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!