Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változtassak magamon?

Hogyan változtassak magamon?

Figyelt kérdés
Amikor kisebb voltam, nagyon félénk és visszahúzódó voltam, amit mostanra nagyjából kinőttem, szóval most már fesztelenül elbeszélgetek az emberekkel, csak mindig felszínesek a beszélgetések, ami miatt nem ismernek meg igazán, és unalmasnak tartanak.Persze ez alól kivétel a család meg a barátok, de ez új emberek megismerésénél nehéz.Vagy a másik, amikor van egy vagy két ember, akivel tisztára jól elbeszélgetek, de ha nagyobb a társaság, akkor már nem érzem magam fontosnak, és ezért gyakran elkönyvelnek, mint a kedves, de szótlan lányt. Valaki akivel hasonló van/volt, ötletek? Megköszönném.:) 14/L
2014. jan. 4. 00:26
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nem muszály változtatni,legyél önmagad!Bontakozz ki !Ami téged is érdekel kezdj el róla beszélgetni!!Én is ilyen voltam,de aztán kibontakoztam.Ha mondanak valamit kezdj te is róla mondani pl valamit.Nem kell félni,mert akkor nem növöd ki!! Úgyhogy hajráááá!!!! :))))
2014. jan. 6. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Te csak maradj önmagad. tudod az emberek nem mindig azt szeretik aki sokat locsog hanem azt inkább, akinek ők locsoghatnak.

Ha pedig idegenekkel vagy azt gondolod legalábbis gátlásos és csendes vagy, az még inkább előnyös tulajdonság, mert nem igazán jó kiadni önmagadat mindenkinek, inkább az a jobb ha mások nyílnak meg előtted és így megismerheted őket jobban, hogy ki milyen.

2014. jan. 10. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Elfeledtem befejezésül - én egész életemben zárkózott voltam és hallgatag egy társaságban. viszont annál jobban kiismertem az embereket és elkülönítettem magamba, hogy ki az akivel szívesen találkozom, és ki az akit elkerülök.

viszont ha valakit közel engedtem magamhoz, azzal mindig jól eldiskuráltam- utólag nem ért csalódás.

2014. jan. 10. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!