Hogyan változtassak magamon? Teljesen magábazuhant, embergyűlölő ember lettem.
Nem tudom miért, talán az általános iskolai beszólogatások miatt sosem tudtam nevetni, ha nekem szólnak be, rendkívül könnyen magamra veszek mindent, és emiatt olyan szinten utálom az embereket, hogy nem szeretek közöttük lenni, inkább vagyok egyedül, magányos, állandóan magamba zuhanok, lelki betegségem már fizikai tüneteket is öltött (fogyás, állandó fejfájás). Nemigen tudom, mi lesz így velem.
18/F
Én a helyedben elmennék olyan tanfolyamra, ahol színjátszást lehet tanulni. Nem kimondottan a színészet miatt, hanem azért, mert önismeretet tanulhatsz, barátokra lelsz, tanulhatsz is és lehet, hogy felfejlődsz emberszeretetből, meg másból is. :) Hasznodra válna!! Fiatal vagy még a gyűlölethez.
De szerintem, nem lehet elég hosszú az élet a gyűlölködéshez…
Próbálj meg érdeklődővé válni, érdekeljen a ismerőseidnek gondja baja fájdalma. sokszor az fiatalok is azzal barátkoznak leginkább akinek elmondhat mindent és nem kell félnie attól hogy tovább mondja másnak. aztán vannak olyanok akik dicsekedni szeretnek önmagukat fényezni, el kell nézni még a te korodban ezt a negatív tulajdonságot is, hisz még csak most léptek ki az életbe és tulajdonképpen ti magatok is csak méregetitek önmagatokat te is és a ismerőseid is- tehát ne legyél durva és kritikus, de túl simulékony se, csak jó hallgatóság aki igazat ad mindig.
El kell járnod szórakozni és ismerkedni, nem ártana egy kis szerelmi kaland se...c..c.. ez hiányzott a vallomásodból!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!