Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változtassak magamon?...

Hogyan változtassak magamon? A hozzáállásomon magamhoz? (lent) 15/L

Figyelt kérdés

Most megyek gimnáziumba. Sikerült bekerültem a suliba ahova akartam és mégsem érzem jól magam. Van egy nagyom hülye szokásom, mint az amerikai filmekben úgy képzelem el a sulit. Nem tehetek róla egyszerűen találkozok valakivel és berangsorolom. Sajnos magamról is van képem. Magamat ha még egy szót se szóltam akkor is elkönyvelem magam lúzernek.

Emiatt nagyon sok emberel nem tudok önmagam lenni. Rendesen beszélni. Ma volt qz első napom az új suliba és nem szeretek bejárni. Legszívesebben visszamennék általánosba. Ráadásul az ottani legjobb barátnőm is nagyon hiányzik. Már 4 napja minden nap sírok emiatt. Mert lúzernek érzem magam. Már tegnap is úgy indultam higy letisztáztam magamban hogy csak rajtam múlik, de nem megy. Nem tudok esetleg javaslatokat?? Önbizalomfejlesztő gyakorlatokat vagy bármit?? Köszönöm, nagyon kétségbe vagyok esve. Kérlek segítsetek!!

2013. szept. 2. 21:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Túlzottam pesszimista vagy.

Először is azonnal verd ki a fejedből azt, hogy lúzer vagy..

Gondolj mindig pozitív dolgaidra, amikben jó vagy, próbálj mindig azokra összpontosítani, és tereld el a rossz gondolatokat. Egyetlen önbizalom fejlesztő gyakorlat te magad vagy..:) Ez egy folyamat, amit nehéz elkezdeni, de ha belejössz akkor már észre se veszed, és eltűnnek a negatív dolgok a fejedből..:) Ha gondolod leírhatod privátban bővebben a problémád, hátha tudok segíteni:)

2013. szept. 3. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!