Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 30éves nô vagyok.3éve nincs...

30éves nô vagyok.3éve nincs párkapcsolatom. Napról-napra jobban szeretnék már babåt.30felett sokkal már nem akarok szülni. Mit tegyek? Boldogtalan vagyok:- (

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jaj bocs, én a 6-os voltam. 8-as :D
2014. júl. 21. 16:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Sok nő azért akar szülni, mert kell neki valaki, akit szerethet és aki szereti, mert párkapcsolatra képtelen. Aztán rátelepszik a gyerekére, fogva tartja, ha sikerül, a gyerekét élete végéig maga mellett tartja, tönkre téve annak az életét. Ha te is ilyen vagy, inkább legyen kutyád.

Nekem nem volt párkapcsolatom hosszú évekig. Megváltoztam, most van. Pszichológus, pszichológiai könyvek, önsegítő kör, stb..

2014. júl. 22. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok defektes.megvagyok egyedül is. Hiånyzik egy tårs. Szerintem a legtöbb nô ilyen korban szeretne mår gyereket.
2014. júl. 22. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!