Normális hogy el akarok szökni itthonról?
Semmit,ne szökj el!Tudom,hogy hihetetlenül nehéz ezt elviselni,de 18 éves korodig még a szüleid a felelősek érted,hiába nincs túl nagy felelősségtudatuk!
Nagyon sajnálom a helyzeted,én is voltam már ebben a helyzetben,de örültem,hogy engem nem bántottak.Velem is veszekedtek,meg ment a lelki terror,de fizikai bántalmazás sosem volt!
És amíg az nincs,addig tenni semmit sem tudsz.
Ha elmennél a családsegítőshöz,az cirkuszt rendezne,és még jobban veszekednének a szüleid,és még többet.
Talán le kellene ülnöd velük megbeszélni,hogy ez már így neked nem jó,és változtassanak rajta!Persze szépen kérd őket,nehogy felkapják a vizet megint!
Nyugodj meg!Lazítsd kicsit.Amikor veszekednek,akkor hallgass zenét,hogy ne halld őket!:)
Ha nagyon gáz van,akkor próbálj külön-külön is beszélni velük,főleg anyuddal!Rá kell vezetni anyudat,hogy nem olyan könnyű egyedülálló anyukaként boldogulni.Mert az a baj,hogy tudod,ennek nem biztos,hogy jó vége lesz,ha folytatódik!
Bár én szurkolok,hogy jó vége legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!