Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akarok költözni itthonról,...

El akarok költözni itthonról, hogy kezdjek önálló életet?

Figyelt kérdés
Anyám magához akar láncolni, 0 életterem van, arra féltékeny, ha elmegyek egy barátommal moziba. Nem utálom és nincs bennem harag, csak le akarok válni róla, mert megfojt. Azt mondtam, hogy összeköltözöm valakivel, akivel elosztjuk a lakbért és elmegyek dolgozni egyetem mellett, de akkor is ott lenne az albérletben egész nap, mert megőrül egyedül. Képtelen engem elengedni. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek, már külföldön is gondolkodtam, hogy elmenekülök dolgozni.
2012. jún. 23. 11:48
 1/4 A kérdező kommentje:
És neki sincs semmi élete, nem jár színházba, kirándulni, mert dolgozik pár órát és aztán egész nap velem van elfoglalva, hogy mit csináltam, hova megyek. 19 éves vagyok, eddig bírtam, ha így marad, mindketten meg fogunk őrülni.
2012. jún. 23. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Előbb vagy utóbb kénytelen leszel megtenni ezt a lépést, hacsak nem akarsz 50 évesen is vénlányként feketében a 70 éves anyád nyakán ülni.

Tedd meg előbb. Anyukád meg megbékél a helyzettel. Lehet, hogy talál magának valami hobbit is. Felnőtt ember, találja már fel magát.

2012. jún. 23. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Költőzz az egyetem kollégiumába, ott nem lehet veled.
2012. jún. 23. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, mondd, hogy ez így neked nem jó stb.. Előbb-utóbb meg kell értenie..
2012. aug. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!