30éves nô vagyok.3éve nincs párkapcsolatom. Napról-napra jobban szeretnék már babåt.30felett sokkal már nem akarok szülni. Mit tegyek? Boldogtalan vagyok:- (
Nem tudom erre milyen választ lehetne adni.
Járj el ismerkedni, társkeresőzz, adj lehetőséget magadnak az ismerkedésre.
Szombaton voltunk egy olyan esküvőn, ahol az ifjú pár internetes társkereső oldalon ismerkedett össze. Ilyesmit próbáltál már?
Másik ötletem a tánciskola. Egy elég nagy tánciskola tagja vagyok. Rengeteg pát itt jött össze.
akár itt is ismerkedhetsz sokan azt csinálják :)
21F
A boldogságot nem kívül kell keresni, hanem bennünk van,
nem függvénye tárgyaknak, embereknek, állatoknak.
Nem attól boldog valaki, mert birtokában van valami. A harmóniának belülről kell megszületnie, akiben nincs meg addig csak vágyakozik rá. Törekedj az egyensúlyra, harmóniára a többi pedig jönni fog magától.
Akkor ezek szerint amit az 5-ös ír, nekem se kellene 32 évesen szomorkodnom,mert nem volt senkim akit szerethetnék? Akkor nem értem, miért élnek boldog kapcsolatba, miért vannak párkapcsolatok, ha egyedül is boldog lehet vki?
A kérdezőnek, még nem vagy elkésve, manapság kitolódik a szülés, még lehet vkid, járj el társaságba, mondjuk ez rajtam nem segít, de az én vagyok.
kedves zoliman
miért kellene szomorkodni azon mert nincs valakid, ha benned harmónia megvan, bár az „igazi
egyedüllétre csak kevesen képesek.
Az emberek többségének szüksége van egy másik emberre, mert úgy érzik, hogy egyedül nem lehetnek boldogok.
Ha egyedül vannak, nyugtalanok lesznek, és mindenütt azt keresik, mi terelhetné el a figyelmüket. Sokan annyira önállótlanok, hogy hétköznapi életük irányításához is szükségük van egy partnerre. Sokszor még akkor is kompromisszumokat kötnek, ha nehézségek bukkannak fel a kapcsolatukban, és sok minden nem a vágyaik szerint történik, csak nehogy egyedül maradjanak.
A párkapcsolatra pedig azért van szükség, hogy együtt fejlődhessenek. célja: hogy szembesítsen a hiányosságainkkal, ami által eljutunk – önmagunkhoz-
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!