Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz, hogy nincs bennem anyaösz...

Gáz, hogy nincs bennem anyaösztön és nem akarok gyereket? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Aupairkedtem, de nem szerettem azt a gyereket, mert követelőző és elkényeztetett volt, akaratos, neveletlen, hisztis dög, az anyja ki*ta kb a fenekét, úgy ugrált ahogy a gyerek fütyült, szánalmasnak találtam ezt. Egy ismerős két éves fia mindenhez hozzányúl, földhözvág dolgokat és egyszer majdnem az utcára is kiment! Egy társaságban az 5 kölyök kb leszívta az erőm a puszta létezésükkel. Jó, arik is vannak, de azok se kellenének az év 365 napjára. A hisztizésük felidegesít, a csecsemőpelenkázás gondolatától kifordul a belem, sőt, ha belegondolok, hogy elkezd nőni a foga és szoptatni kell, rosszul leszek. Inkább lenne nekem a gondozásuk fárasztó mint öröm, és ki tudja megéri e. Meg egyedül hagyni se lehet őket... És ami a legszebb, hetente többször csesztetnek, hogy mikor lesz gyerekem :/
2014. júl. 5. 23:45
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
47%

"Amúgy meg nem kötelező válaszolni akit idegesít a kérdés, nyugtasd le inkább az ok nélkül visító hugyosodat."

Az ok nélkül visítozó hugyos az egyedül te vagy itt.Mit hisztériázol itt a semmire?

Egyébként meg gyerekek léteznek,szokj hozzá,mert el kell viselned a létezésüket! Oszt akár be is kaphatod.

2015. jan. 13. 17:23
 22/25 A kérdező kommentje:

És ma megint előadta valaki, hogy MUSZÁJ szülnöm xD

Èn meg mondtam, hogy sajnálnám kivenni a szép köldökpiercingemet xD

2015. febr. 4. 02:23
 23/25 anonim válasza:
És mit mondott, miért kéne szülnöd? :)
2015. febr. 4. 13:57
 24/25 anonim ***** válasza:
Általában azok mondogatják a gyermektelen nőnek, hogy „muszáj szülnöd”, akik eléggé megbánták, hogy lett gyerekük, és azért akarják rávenni azt, aki nem akar, hogy ’nehogy már az megússza’.
2015. febr. 4. 15:12
 25/25 A kérdező kommentje:
Indokot nem mondanak, de úgy adják elő, hogy ez "kötelező". Sokan közülük 20 éves koruk körül szültek - vagy előbb. Én meg 24 évesen nem akarom elb.ni a fiatal életemet, nyugalmamat, anyagi helyzetemet. Akik meg ezt rendszeresen felemlegetik, azok nem képesek tiszteletben tartani a véleményem. Sokszor elég bosszantò már
2015. febr. 5. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!