Hétfőn lesz vérvétel hcg-re. Et.9. napon vagyok, tesztet nem csináltam, mem is akarok. Semmit nem érzek amit más itt ír. Sem pici hasszúrka sem mellfeszülés (pedig az szokott ). Meglepődhetek még?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 20:57
1/4 anonim válasza:
Hát ez egyáltalán nem általános, de nekem voltak mindenféle tüneteim, de akkor soha nem voltam terhes. Amikor az utolsó után semmit, de semmit nem éreztem, szépen le is tettem róla, hogy sikerült, úgy mentem vérvételre, hogy tesztet sem csináltam, annyira biztos voltam benne, hogy nem vagyok terhes.
Akkora hcg szintem volt, hogy az ultrahangig azt hitték, ikrek :) egyedül volt, és már megszületett. Szóval nem a tünetektől függ, nekem soha nem volt semmi a terhességem alatt sem :)
sok sikert.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,remélem neked lesz igazad.Mégis csináltam ma egy tesztet,gondoltam zárjuk rövidre:-)És pozitív.Halvány ugyan,de határozott,úgy hogy 2-3 óránként pisiltem éjszaka(dinnyeszezon van:-)))
2014. júl. 6. 08:42
3/4 anonim válasza:
Gratulálok a pozitív teszthez.
Ne aggódj! Nekem sem volt semmi tünetem, amikor sikerült. Nem is gondoltam, hogy akár lehet valami, mert minden olyan volt, mint az elmúlt 7,5 évben.
4/4 anonim válasza:
Ne izgulj nekem semmi tunetem nem volt..aztan az 5hettől minden amit eltudsz kepzelni hanyas,szurkalas...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!