Gáz, hogy nincs bennem anyaösztön és nem akarok gyereket? (bővebben lennt)
szerintem egyáltalán nem gáz, sőt!! Minden tiszteletem azé, aki ezt ki meri mondani (társaságban is!), sokkal becsülendőbb, mint azok sokan, akik nem merik bevallani, mert elvárás, megszülik, aztán úgy bánnak a gyerekkel, ahogy... Rengetegen szülő van, akinek egyszerűen nincs türelme a gyerekhez, nem ért hozzá, nincs kedve hozzá.
Bár hozzáteszem abszolút hobbi-abortusz ellenes vagyok, a tudatossághoz hozzátartozik a gondos védekezés is ilyen esetben!
Egyébként nekem két lányom van, és fiús anyukáknál és is rosszul vagyok. :) Én mondjuk bírom őket is, de az enyémek szinte semmit nem csinálnak azokból, amiktől eleinte féltem.
Szerintem foglalj össze magadban néhány velős mondatot, és legközelebb válaszolj is, ha megkérdezik, mikor lesz gyereked. Esetleg tedd hozzá, hogy JELENLEG így gondolod, és akkor később sem vághatnak a fejedhez semmit.
Szerintem nem gáz, van ilyen is :) Az egyik kolleganőm is ilyen, nincs vele semmi baj, lehet, hogy ez változni fog ha szerelmes leszel majd egy férfiba és beindulnak az ösztönök, de az is lehet, hogy nem, akkor nem lesz gyereked, ez is rendben van, nem is szabad erőltetni!
Inkább az az a gáz, hogy a kolleganőm gyerekekkel foglalkozik, ahogy te is és nagyon érezni lehet a munkájában sajnos ezt, nem is értem miért foglalkoztok gyerekekkel, ha ez ennyire nem megy.
24 éves vagyok.
Tegnap a metrón egy kis hisztis majom óbégatott mellettem, megdobott a játékával, és akkor szerencsére felszabadult egy másik ülőhely és átülhettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!