Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz, hogy nincs bennem anyaösz...

Gáz, hogy nincs bennem anyaösztön és nem akarok gyereket? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Aupairkedtem, de nem szerettem azt a gyereket, mert követelőző és elkényeztetett volt, akaratos, neveletlen, hisztis dög, az anyja ki*ta kb a fenekét, úgy ugrált ahogy a gyerek fütyült, szánalmasnak találtam ezt. Egy ismerős két éves fia mindenhez hozzányúl, földhözvág dolgokat és egyszer majdnem az utcára is kiment! Egy társaságban az 5 kölyök kb leszívta az erőm a puszta létezésükkel. Jó, arik is vannak, de azok se kellenének az év 365 napjára. A hisztizésük felidegesít, a csecsemőpelenkázás gondolatától kifordul a belem, sőt, ha belegondolok, hogy elkezd nőni a foga és szoptatni kell, rosszul leszek. Inkább lenne nekem a gondozásuk fárasztó mint öröm, és ki tudja megéri e. Meg egyedül hagyni se lehet őket... És ami a legszebb, hetente többször csesztetnek, hogy mikor lesz gyerekem :/
2014. júl. 5. 23:45
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
53%

Nem értem miért ebbe a kategóriába írtad ki a kérdést.

A kérdésed rólad szól, a családi kapcsolatoknál kellett volna feltenned ezt a kérdést.

Hacsak nem szándékosan provokálsz, hisz tudod, hogy a problémás gyerekek szülei olvasgatnak és válaszolnak itt főleg...

Nem értem, hogy miért problémás, sok esetben "beteg" gyerekek szüleitől kérdezed, hogy gáz-e, hogy te nem akarsz gyereket.

2014. júl. 6. 10:49
 12/25 A kérdező kommentje:

Mert nálam a problémás szó ezt jelenti ;)

Nem akartam provokálni.

2014. júl. 6. 11:05
 13/25 anonim válasza:
Értem, de a te problémádról van szó, felnőtt ember vagy, miért a gyerekek kategóriájában kérsz segítséget?
2014. júl. 6. 12:28
 14/25 anonim ***** válasza:
35%
tényleg nem valo ide ez a kérdés.
2014. júl. 7. 06:37
 15/25 anonim válasza:
49%
Szerintem úgy, ahogy vagy, nagyon gáz vagy, Kérdező! Ne fáraszd már itt az embereket a hülyeségeiddel! Menj, vigyázz továbbra is a gyerekekre, akiket érezhetően rühelsz. Az eszem megáll, mi a francnak foglalkozik az ilyen gyerekekkel?
2014. júl. 7. 13:30
 16/25 A kérdező kommentje:

Már rég nem foglalkozom gyerekekkel!

Kellett az aupairkedés a külföldre jutásomhoz.

De azért azt a kislányt minden napra nem kívánom senkinek (pofánvágta az anyját, engem megharapott stb).

Amúgy meg nem kötelező válaszolni akit idegesít a kérdés, nyugtasd le inkább az ok nélkül visító hugyosodat.

2014. júl. 7. 14:04
 17/25 anonim válasza:
A kérdésedet erősen külön kell választani. Te nem anyaösztönről írsz. Te arról írsz, hogy utálod a gyerekeket. Szerintem aki szereti a gyerekeket, azokban sincs mind anyaösztön, mert mondjuk férfiak is vannak közöttük, meg pl. az én idősebb nővérem, aki imádja a gyerekemet, de ő nem szülne, mert mint mondja nincs benne anyaösztön. Ennek ellenére, segít, ellátja a dolgokat, el akarja vinni mindig magával játszani, utazni, ide-oda. Nagyon szereti és más gyerekeket is tud szeretni. Az, hogy valakiben nincs anyaösztön, az nem baj. Baj akkor van, ha ennek ellenére szül gyereket. Te már nem fogsz ebbe a hibába esni. Hagy írjak azért ide még valamit: egy válaszadó szerint a gyerek tönkretesz mindent (házasság, szexuális élet, idegrendszer). Vannak, akik nem bírnak megbírkózni a feladattal, viszont sokan vannak, akik pl. válás után is vállalnak az új párjukkal gyereket.. Nem lenne ez így, ha annyira rossz lenne nekik gyerekkel. Gondolom, nem akarná az új párjával is "tönkretenni" az életét. Sokfajta anyuka van és sokfajta gyerek. Én is babysitterkedtem, az egyik kisfiúra azt mondtam akkor, hogy remélem, az enyém is ilyen lesz majd egyszer... Te még csak 24 éves vagy, miért kellene máris szülnöd? Szerintem mondd meg mindenkinek az igazat, hogy te nem akarsz gyereket, mert csak rossz tapasztalatod van velük kapcsolatban. Kész. A családi örömöket meg nyugodtan hagyd meg másoknak, mert gyerekkel azért öröm is akad bőven.
2014. júl. 9. 03:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm facebook postjainak 99,99%a arról szól h jáj a gyerekek ma ezt mondták, csinálták aztán most olvadozzunk tőlük együtt.
2015. jan. 5. 21:55
 19/25 anonim válasza:
Irigyellek, hogy téged ez ennyire ki tud akasztani. Akkor fogalmad sincs róla, hogy mik az igazi problémák. A facebook-ot különben arra használják az emberek, hogy magukat megosszák. A selfie-ket is illik megdícsérni, nem csak a babákat. Még akkor is, ha nem tetszik az, amit a képeken látok és főleg nem is érdekel. Én ha választhatnék, inkább gyereket néznék, mint selfie-t.
2015. jan. 11. 21:07
 20/25 anonim válasza:

engem az is idegesít, amikor azt írják ki, hogy mikor miket főznek. És az is, amikor valaki a gyerekéről ömleng folyamatosan.

Nekem is van két lányom, de nagyon ritkán teszek ki róluk képet. A mi életünk ránk tartozik.

De itt sem a gyerek a hibás, hanem a szülő idiótasága. Akinek jó az élete, azt nem kell a facebookon bizonygatni...

2015. jan. 11. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!