Gáz, hogy nincs bennem anyaösztön és nem akarok gyereket? (bővebben lennt)
Nem értem miért ebbe a kategóriába írtad ki a kérdést.
A kérdésed rólad szól, a családi kapcsolatoknál kellett volna feltenned ezt a kérdést.
Hacsak nem szándékosan provokálsz, hisz tudod, hogy a problémás gyerekek szülei olvasgatnak és válaszolnak itt főleg...
Nem értem, hogy miért problémás, sok esetben "beteg" gyerekek szüleitől kérdezed, hogy gáz-e, hogy te nem akarsz gyereket.
Mert nálam a problémás szó ezt jelenti ;)
Nem akartam provokálni.
Már rég nem foglalkozom gyerekekkel!
Kellett az aupairkedés a külföldre jutásomhoz.
De azért azt a kislányt minden napra nem kívánom senkinek (pofánvágta az anyját, engem megharapott stb).
Amúgy meg nem kötelező válaszolni akit idegesít a kérdés, nyugtasd le inkább az ok nélkül visító hugyosodat.
engem az is idegesít, amikor azt írják ki, hogy mikor miket főznek. És az is, amikor valaki a gyerekéről ömleng folyamatosan.
Nekem is van két lányom, de nagyon ritkán teszek ki róluk képet. A mi életünk ránk tartozik.
De itt sem a gyerek a hibás, hanem a szülő idiótasága. Akinek jó az élete, azt nem kell a facebookon bizonygatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!