Mit tegyek? Miért vagyok ilyen?
Egy teljesen átlagos külsővel rendelkező lány vagyok. Egyesek szerint szép vagyok, de én nem látok semmi szépet magamon. Egyszerűen nem tudok önmagam lenni. Sztárokat utánozok (kinézetben) ugyan azokat a zenéket hallgatom mint az épp aktuális sztár. És tényleg tetszenek. (aktuális rock). A kinézetemet is úgy formálom. Nem felelek meg a saját elvárásaimnak. Lenézem magam, amiért nem mentem főiskolára. Rondának érzem magam, pedig egyáltalán nem kapok ilyen visszajelzéseket. Menekülök a világ elől és azt akarom, hogy hagyjanak békén. Úgy érzem, az emberek nem szeretnek és ez nagyon bánt. Hangulatingadozásaim vannak. Legszívesebben egyedül ülök a szobámban és sírok, mindenkitől távol. Nem tudom szeretni magam és elfogadni sem. Szeretném kihúzni magam a gödörből, de nem tudom, hogyan kezdjem.
23 éves lány.
Igen, tudom. Azt hiszem elkezdek spórolni a pszichológusra, mert úgy hallottam, nem túl olcsó mulatság.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!