Ki szerelmes még Tabáni Istvánba rajtam kívül?
15:29
Abba bele sem gondoltál, hogy mondjuk azért sír, mert tisztelte Kaszás Attilát és eszébe jutott? Fáy is sírt, szintén amiatt. Megesik ha valaki nagy rajongója volt. Szerintem sokan sírtak még velük. Nem védeni akarom,én is szkeptikus vagyok, de nem merném szilárdan állítani,hogy megjátszott volt. A lényeg akkor is az,hogy jól kihasználta a dolgot,ha direktbe nyomta.
Miért kell lebeszélni? Bár nem vagyok bele szerelmes, de akkor is csodálatos ember és nagyon tehetséges!
Az emberek nem azért szavaztak rá, mert 1x elsírta magát, hanem mert emberséges és szerény, nem úgy mint a mai nyáladék sztárocskák. Neki legalább van emberi oldala és meg is meri mutatni, mert oszinte ember! Miért kell azért bemocskolni, hogy 1x elsírja magát? Mindenkivel megeshet.. Aki meg annyira okosnak érzi magát, hogy a muvészeket sértegesse, az rajzoljon és énekeljen nekem olyan szépen mint Tabáni!
Mellesleg van családja, meg kisgyereke is. Volt róla bejátszás.
(A felesége ugyan nem a legszebb kerek e világon...)
te beteg vagy..:D
hogy lehetsz szerelmes egy olyan emberbe akit nem is ismersz és csak a színpadon láttad? te nem szerelmes vagy.. te rajongsz érte. az pedig két külön fogalom.
Szerelmes csak akkor lehetsz ha ismered is az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!