Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki szerelmes még Tabáni...

Ki szerelmes még Tabáni Istvánba rajtam kívül?

Figyelt kérdés
:DDD
2009. dec. 20. 13:28
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Sokoldalúbb, mert több mindent el tud énekelni. André csak visít, operába való. Ennyi. Tabáni azt énekel el,amit akar. (operán kívül). És egymagában is lehet sztár. Nem úgy, mint Szabi. Egy táncos nem annyira látványos, mint egy csoport. Nem jó egyedül. És DC megint csak rappelni tud,ez is tény. Nem tudna egy Kaszás Attila számot elénekelni, vagy egy Queen-t, vagy akármit. Ahhoz kell tehetség. Neki a freestyle-hoz van, de ahhoz nagyon. Ezért sokoldalúbb.
2009. dec. 20. 15:33
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

15:29

Abba bele sem gondoltál, hogy mondjuk azért sír, mert tisztelte Kaszás Attilát és eszébe jutott? Fáy is sírt, szintén amiatt. Megesik ha valaki nagy rajongója volt. Szerintem sokan sírtak még velük. Nem védeni akarom,én is szkeptikus vagyok, de nem merném szilárdan állítani,hogy megjátszott volt. A lényeg akkor is az,hogy jól kihasználta a dolgot,ha direktbe nyomta.

2009. dec. 20. 15:36
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell lebeszélni? Bár nem vagyok bele szerelmes, de akkor is csodálatos ember és nagyon tehetséges!

Az emberek nem azért szavaztak rá, mert 1x elsírta magát, hanem mert emberséges és szerény, nem úgy mint a mai nyáladék sztárocskák. Neki legalább van emberi oldala és meg is meri mutatni, mert oszinte ember! Miért kell azért bemocskolni, hogy 1x elsírja magát? Mindenkivel megeshet.. Aki meg annyira okosnak érzi magát, hogy a muvészeket sértegesse, az rajzoljon és énekeljen nekem olyan szépen mint Tabáni!

2009. dec. 20. 15:39
 34/59 anonim ***** válasza:
24%
Ki az a Tabáni István?
2009. dec. 20. 15:51
 35/59 anonim ***** válasza:
52%
ő nem buta, csak szerencsétlen. ennyi idős létére otthon él, nincs nője, teremőr. szerencsétlen. anyámasszonykatonája. nincs kiállása. állandóan lógatja a fejét. maximum anyai ösztönöket ébreszt a nőkben, de nem vágyat. és nem szerelmet. minden negatív tulajdonsága mellett rendkívül tehetséges, gyönyörű hanggal. de nem színpadképes. ezvan.
2009. dec. 20. 15:59
 36/59 anonim ***** válasza:
38%

Mellesleg van családja, meg kisgyereke is. Volt róla bejátszás.

(A felesége ugyan nem a legszebb kerek e világon...)

2009. dec. 20. 17:14
 37/59 A kérdező kommentje:
Nincs is gyereke
2009. dec. 20. 17:37
 38/59 anonim ***** válasza:
100%

te beteg vagy..:D

hogy lehetsz szerelmes egy olyan emberbe akit nem is ismersz és csak a színpadon láttad? te nem szerelmes vagy.. te rajongsz érte. az pedig két külön fogalom.

Szerelmes csak akkor lehetsz ha ismered is az illetőt.

2009. dec. 20. 18:16
 39/59 A kérdező kommentje:
Ott van alatta a ":DDD" Miért kell annyira komolyan venni?:S
2009. dec. 20. 18:32
 40/59 anonim ***** válasza:
64%
és én abból b@zdmeg honnan tudjam hogy nem komoly a kérdés?? írtad volna alá hogy poén. bár ez annak is rosz. Minek teszel fel ilyen kérdést? te hüüülyevagy.
2009. dec. 21. 12:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!