Ki szerelmes még Tabáni Istvánba rajtam kívül?
Gyerekek, ha a hülyeség fájna...:D
1. Szerelmes tényleg nem nagyon lehetsz belé, max. ha személyesen megismerted... Szimpatikus lehet neked, rajonghatsz is érte, de szerelem... ?! :)
2. BUTA. :D
oké.
Szóval neked ez jön le a viselkedéséből.
Kíváncsi lennék, te mit lépnél, ha alapból egy visszafogott, csendes ember lennél, akire hirtelen az egész ország felfigyel, kamerák előtt kéne beszélned, közben mindez neked még annyira új, hogy nem hogy megszólalni nem lennél képes, de... Minek is magyarázzam? Úgyse érted...
:D
Szerintem ő érdemelte meg a győzelmet. Hogy miért? Mert ő a legtehetségesebb. Neki volt a legjobb hangja. Persze a többiek is jók, de ő...
Szeretem, de nem vagyok belé szerelmes. :D Szeretem hogy ilyen visszafogott, szerény, emberi... Remélem nem fogják elrontani.
nem értelek titeket.... nektek nincs fületek? vagy csak szimplán káros a hallásotok? ennek az embernek csodás hangja van.... ilyenből nincs sok, minden amit énekel jól áll neki, és az a duett is tegnap fantasztikus volt :D összeillik a hangjuk Ildikóval :) Ő legalább nem beszél hülyeségeket, nem adja a nagyot és a hangja :O:O.... ti jobban szeretitek az úgymond mmai "sztárokat"? mint anettka stb.....
Én is mondjuk nem annyira birom Andrét, de elismerem, hogy tehetséges és különleges :) és nem szidom minden oldalon... ez olyan gyereket
Buta?:O
ehh te vagy az paff
menj el egy középiskolába vagy bármilyen iskolába, legtöbb jó tanuló visszahúzódó..és jótanuló=okos
sztem te örülnél ha ilyen tehetséges lehetnél mint ő, mert még sz@rt se értél el az életben xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!