Ki szerelmes még Tabáni Istvánba rajtam kívül?
Szerintem is megérdemelte a győzelmet.
Bár mondjuk azt se béntam volna, ha a Robi nyer.
Ja, hát, én nem vagyok belé szerelmes, és mégcsak nem is tetszik, de szerintem szimpatikus.:)))
Nekem André is tetszik
Meg amúgy mindegyik
Nagyon jók voltak a döntősök
Én például nagyon szerelmes vagyok belé!!! Nagyon látszik??
Fáy Miklós
én egyetemen vagyko jó tanuló, 4-5 és mégse vagyok vissszahuzódó XD...
te vagy a buta ha azt hizsed h ez a tnaulás minőségétől függ..
ja h középsulia menjek be?? jhaa ti itt gondolom 14 alatt vagytok..akkor nem is érdemes...
ja valószínű 14 év alatt vagyok:D hidd csak ezt am is letojom mit gondolsz
de annál jobb mert 14 évesen legalább van eszem, veled ellentétben...am én is rá mondhatom hogy jó tanuló vagyok xD és hidd is el;)
Tabáni sokoldalú, még a másik három csak "opera, rapp, és tánc"??? Mert Tabáni mit tud még, hogy sokoldalú? Teremőrködni? Kürtöskalácsot sütni??? Ő is egy oldalú, ő ÉNEKELNI tud, ennyi. Nem több oldalú mint a másik három, ez hülyeség.
Most mondom, hogy annak a nőhangú Andrénak nagyobb jövője lesz ebből az egészből mint Tabáninak. Sokkal nagyobb.
az, hogy bakizott, talán még le is sza...nám. de hogy mekkora homár! egek.... késssz bammeg késssz :)
egy ekkora teszetosza alakba egészséges nő nem szeret bele...
hallottál már a férfias férfiakról? akik egy kudarc megélése után nem sírnak??? ha az én pasim ennyit nyekeregne, már rég kiadtam volna az útját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!