Ki szerelmes még Tabáni Istvánba rajtam kívül?
Figyelt kérdés
:DDD2009. dec. 20. 13:28
1/59 anonim válasza:
esélyes, hogy senki. DC ÉRDEMELTE A DÍJAT!!!
2/59 anonim válasza:
jajj hiszen olyan buta szegény....
alig tud megszólalni....nem tudom hogy ad interjúkat...
4/59 anonim válasza:
jah elsírja magát 3x és máris rá szavaz a közönség, meg a lányok, hogy "szegééééény :(", akkora átb*szás, simlis alak.
6/59 anonim válasza:
Ő érdemelte a győzelmet...talán zavar hogy nem mond nagyokat, és nem játsza meg magát és nem nagyképű?:S
egy egyszerű ember, ami még közelebb hozza őt az emberekhez és ez az ami szimpatikus benne és megnyerő
és ezekmellett nagyon tehetséges is;)
am nem vagyok szerelmes belé, de amit csinál imádom:D
7/59 anonim válasza:
fúj az a kis nyámnyila nyálgép!azért nyert ja mert elbögte magát és megszánták hogy jaj na szavazzanak rá!azt az embert annyian ki fogják használni hogy rosz belegondolni!fúj!!inkább Mc Dc -nek kellett volna nyerni ö a király!!!!!!
8/59 anonim válasza:
nem nagyokat nem mond, hanem semmit...egyszerű igen..az tudod mit jelent?? buta...
9/59 anonim válasza:
Én nem vok szerelmes belé, viszont naaagyon bírom :D Bejön ilyen kis tutyimutyi ként aztán megszólal tök durva hangon. Nagyon örülök h ő nyert már a legelejétől neki szurkoltam :). Elöttemszólónak: Ő az idei év csillag születik nyertese.
10/59 A kérdező kommentje:
13:43 az nem azért van,mert BUTA :D te jóóó ég,miket ki nem találnak :S
Amúgy nem azért tezsik,mert bőgő masina...És még csak nem is sajnálom...
2009. dec. 20. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!