Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha egy srácba vok...

Daisy lady kérdése:

Mit tegyek ha egy srácba vok szerelmes ő viszont belém nem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
felejtsd el.
2011. jún. 22. 22:35
 2/13 anonim ***** válasza:
első vagyok: nehéz lesz de talán csak sikerül.:/
2011. jún. 22. 22:36
 3/13 A kérdező kommentje:
?hogy feletsem el?ha?
2011. jún. 22. 22:41
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Tanulj meg beszélni :)
2011. jún. 22. 22:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Vetkőzz.
2011. jún. 22. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű a megoldás: Ha szereted békén hagyod.

Iszonyatosan szerelmes voltam, de a fiúnak más tetszett. Tudod mit csináltam? Nyeltem kettőt és segítettem nekik, össze hoztam őket. Eléggé fájdalmas volt. 2 évre rá kiderült, hogy a srác szerelmes volt belém mielőtt össze jöttek volna a lánnyal csak fél beismerni magának. Ez már így a 100. kés volt amit megforgatott bennem. Mert én még mindig szerettem. 2 évre rá még mindig szeretem. 3 éve nem beszélek vele, 2 havonta ha látom. De én még mindig szeretem, szerelemből.

De én hagytam had éljen, ha azt akarja.

Szóval azt tedd ami neki a legjobb, ha az neked még fáj is.

2011. jún. 22. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:

23:16

ritka hogy felnőtt nőket lehessen látni errefelé

a legtöbb ember bármit megtesz az önző vágyai kielégítéséért. és még szerelemnek is meri hívni.

2011. jún. 23. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:

23:16

én ugyanígy, de megőrülök már..

2011. jún. 23. 18:43
 9/13 anonim ***** válasza:

10:12vagyok

18:43

a nők átka hogy olyanokat szeretnek akik bunkók velük.

szerintem az a viselkedés hogy még utólag megforgatom benne a kést, egyáltalán nem férfias. de vannak akiknek 100 pofon kell hogy felébredjenek

2011. jún. 24. 06:53
 10/13 anonim ***** válasza:

23:16 vagyok

tegnap 06:53 Az én esetemben nem szánt szándékos kés forgatások voltak. Csak az élet így hozta. Tudod akkoriban erkölcs nem igazán volt a fiúknál, de benne megvolt. Komolyan viselkedett, más volt mint a többiek. Most pedig Orvosi Egyetemre készül

Szóval tényleg nem nevezhető férfinak az aki szánt szándékkal forgatja egy lányban/nőben a késeket. De van, hogy az élet hozza úgy, hogy annak a szimbolikus késnek ott "landolnia" kell, és mind ez nem a fiún múlik.

2011. jún. 25. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!