Mit tegyek ha egy srácba vok szerelmes ő viszont belém nem?
Egyszerű a megoldás: Ha szereted békén hagyod.
Iszonyatosan szerelmes voltam, de a fiúnak más tetszett. Tudod mit csináltam? Nyeltem kettőt és segítettem nekik, össze hoztam őket. Eléggé fájdalmas volt. 2 évre rá kiderült, hogy a srác szerelmes volt belém mielőtt össze jöttek volna a lánnyal csak fél beismerni magának. Ez már így a 100. kés volt amit megforgatott bennem. Mert én még mindig szerettem. 2 évre rá még mindig szeretem. 3 éve nem beszélek vele, 2 havonta ha látom. De én még mindig szeretem, szerelemből.
De én hagytam had éljen, ha azt akarja.
Szóval azt tedd ami neki a legjobb, ha az neked még fáj is.
23:16
ritka hogy felnőtt nőket lehessen látni errefelé
a legtöbb ember bármit megtesz az önző vágyai kielégítéséért. és még szerelemnek is meri hívni.
23:16
én ugyanígy, de megőrülök már..
10:12vagyok
18:43
a nők átka hogy olyanokat szeretnek akik bunkók velük.
szerintem az a viselkedés hogy még utólag megforgatom benne a kést, egyáltalán nem férfias. de vannak akiknek 100 pofon kell hogy felébredjenek
23:16 vagyok
tegnap 06:53 Az én esetemben nem szánt szándékos kés forgatások voltak. Csak az élet így hozta. Tudod akkoriban erkölcs nem igazán volt a fiúknál, de benne megvolt. Komolyan viselkedett, más volt mint a többiek. Most pedig Orvosi Egyetemre készül
Szóval tényleg nem nevezhető férfinak az aki szánt szándékkal forgatja egy lányban/nőben a késeket. De van, hogy az élet hozza úgy, hogy annak a szimbolikus késnek ott "landolnia" kell, és mind ez nem a fiún múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!