Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ha egy srácba vok...

Daisy lady kérdése:

Mit tegyek ha egy srácba vok szerelmes ő viszont belém nem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10:12vagyok

16:35

elhiszem de szerintem abban mindketten egyetérthetünk, hogy nem túl férfias mozzanat az, ha valakit szeretünk, de összejövünk valaki mással aki csak tetszik (akármiért).

szerintem legalább is egy férfi nem más dolgokra próbálja kenni a landolást, hanem felvállalja hogy ő is részt vett ebben.

mivel nem ismerem az esetet, nem állítom hogy így volt, de nem túl hiteles az az ember aki egyszer az egyikbe egyszer a másikba szerelmes. szép kis szerelem az, amibe belefér egy 3. személy is...

2011. jún. 26. 07:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Igaz..
2011. jún. 26. 23:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Ismeritek gondolom a Bnf et és abból a Kicsi Nicket.Nekem ő az osztálytársam és bele vagyok zúgva.De puszit is küld nekem meg minden szval jól kezdődik a járás, de télleg mert táncoltunk is máár :)
2011. dec. 2. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!