Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hajj. Lehet valamit tenni ez...

Hajj. Lehet valamit tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

egy átlagos kis fekete kisegér vagyok. szeretek rockzenét halgatni, és jászani.

folyton le büdös rockkereznek és leszólnak.

azokkal akikkel beszéltem nem keresnek, felőllem pedig nem ugyan ez a helyzet.

tény h. a kortársaimat jóval megelőzöm a gondolkodásban de(nem az egófényezés képp vetettem ide) hiába.

mit kéne tennem h nelegyek unalmas, és felvágott nyelvű a libákkal szemben???

segítsetek.. =S

2009. dec. 18. 20:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

van egy pár "barát"...de sosem értettem milyen butaságokról beszélnek...:S

ja a félelem azért is van mert nem épp luxus, és moderált településen lakom.

2009. dec. 18. 21:41
 12/22 anonim ***** válasza:
Értelek... Merre laksz? Én is utálok kimenni egyedül bárhova este az értékeimmel főleg...
2009. dec. 18. 21:43
 13/22 A kérdező kommentje:

Kecskeméten... de van egy alvég része is..

na ott nemszívesen vezetnék körbe senkit.

történeteket meg méginkább nem mondanék.

2009. dec. 18. 21:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem mesélhetsz... unalom van úgyis...
2009. dec. 18. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Egy szintén "sötét"lány. Sok ember hiddel csak azt nézi hogyan nézel ki és nem is érdekli hogy belül teljesen más van...

Sokszor rám is ferdén néztek...de miután beszéltek velem megváltozott a véleményük. És akiknek fontos vagyok nem fognak azért nem beszélni mert ilyen vagyok.

Kicsit visszafogottabb is lettem a 6év alatt,és így is jó. Hidd el be tudsz illeszkedni ha meg van a jó kör. Vagy nézd meg A Titok című filmet,tudom ajánlani.

2009. dec. 18. 22:11
 16/22 anonim válasza:
60%

Én is ilyne vagyok...rockot hallgatok..."sötét"vagyok...:)...de ez még nem jelenti azt h valünk van a vaj...

Storym:sok barátom volt,akik szerettek.Én mégis hülye libának éreztem magam melletük...szokásos hülye csaj dumák/témák-ban nem éreztem otthon magam.Elkezdtem rockot hallgatni,kezdtem depressziós lenni h engem senki nem ért meg.Pedig nem igy volt.Csak gyerek voltam és dultak bennem az indulatok,én/te igy lázadtam/lázadsz te is...Én immáron ujra barátkozom,suli első vagyok,imádok emberekkel összejárni dumálgatni stb...és azok a hülye csajos dumák,témák amik akkor nem normálisnak tüntek,most az az amiből soha nem fogy ki a beszédkészletem:)...de még ma is büszkén mondom azt h én rockot hallgatok...

Hagyd h megismerjenek az emberek.

Ha valaki ezek után is le büdös rockerez engem én a szemére hányom h ő sem jobb nálam.ÉS h én büdös rocker létemre több mindent elértem már az életben mint ő.:)..

Szóval ne keseredj el,mindig lessz valaki aki melleted áll majd.cSak te még nem látod őt.

Megtalálod a helyed a világban...csak van aki korábban,van aki később :)

2009. dec. 18. 23:07
 17/22 anonim ***** válasza:

idő megold mindent.

egyébként hányévesvagy?

2009. dec. 19. 11:15
 18/22 A kérdező kommentje:
16 lennék..
2009. dec. 19. 14:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy "büdös rocker"-ezni a cigányok és diszkópatkányok szoktak.

Jegyezd meg, a rockerek egyik parancsolata: Szard le, hogy mit gondolnak az emberek.

Ja és járj olyan helyekre ahol a rockerek szoktak találkozni. Én is úgy ismertem meg egy jó pár haveromat.

2009. dec. 20. 22:05
 20/22 anonim ***** válasza:

Kedves 12-18 23:07!

Ahhoz képest, hogy osztályelső vagy, nem valami fényes a helyesírásod...

2009. dec. 22. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!