Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok ez ellen tenni?

Mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok.

Édesapám teljesen sz.rik rám.Anyu dettó.(nincs túl sok esély arra, hogy ez változzon)

Nem beszélünk egymással, semmi.

Egyszóval teljesen sz.r itthon minden.

Két legjobb barátomat, elveszítettem a drog végett.

Tiszta szívemből gyűlölöm ezt a várost, és megvetek minden egyes fattyadékot itt... Szabadságra vágyok,távol ettől a hihetetlen szar, és unalmas csóró(keresek munkát,de sehol semmi:( pedig én küzdök ahogy csak tudok..)élettől..

Kérlek titeket, adjatok pár tanácsot, hogy hogyan tudnék innét elmenni, vagy hogy elkéne-e, és hogy hogyan kezdjek felállni a saját lábamra:( ha kérhetem, csak komoly emberek írjanak... köszönöm:(

2011. júl. 10. 22:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Menj el a fancba! Minél messzebb, annál jobb! Olyn helyre, ahol senkit nem ismersz, de legyél szerény, és segítőkész. Így könnyű lesz ismerősöket, barátokat szerezned.

Utálom, hogy ezt mondom, de: menj ki külföldre, és keress valami munkát (ott van).

Sok szerencsét!

2011. júl. 10. 22:42
 2/13 A kérdező kommentje:

De nem tudom, hogy hogyan tudnék..:( Már gondolkoztam ezen én is..:/

Meg ahhoz kell pénz is :(

és ha ki is jutnék külföldre, akkor nem tudnék hol lakni:(

Bárcsak tudnék 3-at kívánni... nem lenne benne a vagyon kérése, csak 1 szebb élet..

miért az egyszerű, átlagos rendes ember szívja meg?

eddig jutottam, hogy itt kell kiöntenem a szívem a ki*aszott interneten.. elegem van:(

2011. júl. 10. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Drogról leállni, pénzt gyűjteni, munkát keresni.
2011. júl. 10. 23:03
 4/13 A kérdező kommentje:

Sosem drogoztam..és igen, ezt próbálom már egy jó ideje, de nincsen munka:/főleg nem egy tapasztalatlan fiatalnak..

Mind1, köszönöm az eddig válaszokat.

2011. júl. 10. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, akkor a barátaid voltak drogosok? Félreérthető volt.
2011. júl. 10. 23:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen.Ők.=/
2011. júl. 10. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:
A sulidat befejezted? A szüleid miért nem foglalkoznak veled?
2011. júl. 10. 23:40
 8/13 A kérdező kommentje:

Még sajnos nem fejeztem be.

És hát igazából ez hosszú idők folyamata.

Teljesen eltávolodtam tőlük.Nem beszélünk, ha még is akkor is kiabálnak, elhordanak mindennek.. legutóbb még azért is szánalmas voltam, mert nem sikerült az álmomat véghez vinnem:)

Igazából a környezet az, ami miatt ilyenek...túl sok a hülyeség...meg sok dolog miatt.. már igazából nem is tudom, és nem is tud érdekelni.. csak azt szeretném, hogy vége legyen. Csak nem szeretnék tanácstalanul csinálni bármit is...és hát őket mégsem akarom megkérdezni,mert abból nem egy békés családi beszélgetés lenne tele tanácsokkal:/

2011. júl. 11. 00:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Vannak céljaid az életben? Van valami, ami érdekel? Barátod/barátnőd volt már?
2011. júl. 11. 00:10
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen, volt mindkettő.Barátból kevesebb,(persze senkinek sincsen túl sok igaz barátja) Barátnőből volt már jó pár.

Céljaim?Először is, hogy nyugodtan tudjam őket megtervezni,és legyen alkalmam megvalósítani..

2011. júl. 11. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!