Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni az "írói...

Mit lehet tenni az "írói válság" ellen?

Figyelt kérdés

Ez olyan amikor az író "megőrül" azért hogy írhasson, csak éppen nem jut eszébe semmi...

Ne értsétek félre én nem valami önjelölt író vagyok. Nem is valami regényt szeretnék írni. inkább csak kisebb sztorikat papírra vetni, hobbiból.

2011. jún. 19. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez van mostanában. Hát menj ki sétálni, erdőbe, hátha akkor felfrissül az agyad, és lesz új ötleted. Én azt szoktam. :)
2011. jún. 19. 14:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Kössz Sherlock. :D
2011. jún. 19. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit ;D
2011. jún. 19. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Énis szoktam! És hát ha épp nem jut eszedbe semmi, várd meg az álmodat - én pl azokból egész jó ötleteket tudok meríteni. Vagy épp abból, mi történik épp velem és mit gondolok. Már ezekből is lehet történeteket írni.
2011. jún. 19. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Hallgass olyan zenéket amik hatással vannak rád. Nézz olyan blogokat amik érdekelnek. Nézz meg pár jó filmet. Menny el sétálni, ahogy az első mondta. Az egész arról szól, hogy ki üríteni, de egyben stimulálni is kell az agyadat.

Szerintem a legfontosabb pedig, hogy ne stresszelj rajta.

2011. jún. 28. 01:31
 6/7 anonim ***** válasza:

ilyenkor nem érdemes erőltetni semmit, inkább csinálj valamit az életeddel, és amint aktív leszel, lesznek ötleteid is. (álmok is többnyire csak akkor vannak ha van aktivitás)

tehát sport, kulturális program, haverok, és mások műveinek befogadása.

mit írsz most? csak írni szoktál?

2011. jún. 28. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez érdekesen alakul.

Akkor vagyok 'írói válságban' amikor happy minden, és jól érzem magam. Ha meg melankolikusabb a környezetem, és én is, akkor jönnek az ötletek. Szóval ha rossz kedvem van, akkor írok, amitől viszont jó kedvem lesz. És jön a happy életérzés egy ideig. Ez ilyen fura kör nálam, de megtanultam kezelni. Ha nem jön az 'ihlet' de mégis írhatnékom van, olvasok vmi olyan témát amitől tutira jönnek az ötletek.

2011. jún. 28. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!