Mit tudok tenni energiaital függőség ellen?! SÜRGŐS
Próbáltam abbahagyni, de nem bírom ki a napot min.napi 2 (kisebb) doboz energiaital nélkül!
Hogy lehet erről leszokni?!
Köszi előre is a válaszokat.
kávé helyette?
vagy kóla?
6 éve van meg a napi min2 doboz nekem is,ideig óráig sikerül csak
akkor nem ittam kb 3 hónapig amikor vizsgaidőszakban napi 5-6 is elfogyott,és besokallt a szervezetem
Köszönöm a választ :)Kipróbálom, hátha kóla beválik.
További ötleteket is szívesen fogadok :)
Szia!
Én csak eldöntöttem, hogy nem iszom.
manju
Nem iszol.
Erős ember vagy, menni fog.
ez cs elhatározás kérdése
ha vmiről nem akarsz leszokni, akk az nem fog menni
és amíg olyat írsz, h nem tudom otthagyni, addig nem határoztad el magad
nemtom törtél-e már cserepet v betont v bármit, de ott is ez van: ha úgy ütöd meg, h v eltörik v nem, akk a kezed törik el! ha úgy ütöd meg, mintha ott se lenne, akk szétmegy, mintha ott se lenne
szóval egész egyszerűen eldöntöd, h hnaptól 3 hónapig cs és kizárólag vizet iszol, (fontos, h kijelölj egy egyértelmű időintervallumot másodpercre pontosan, és egy egyértelmű szűkítést, itt: cs víz) de tényleg semmi mást
aztán, hidd el, h 3 hónap múlva nem fog kelleni
ja és még egy, anyagias természetű:
amikor elmész a boltba, és vennél egy energiaitalt, akk pontosan megnézed, h mibe kerül és azt a pénzt otthon elteszed vhova, majd 3 hónap múlva megnézed mennyi jött össze
ha tényleg elhatározod magad erre, akk menni fog ;)
de a kulcsszó az elhatározás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!