Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Még soha nem volt barátnőm....

Még soha nem volt barátnőm. Még soha nem smároltam pedig 15 vagyok. Hogyan tudnél ez ellen valamit tenni?

Figyelt kérdés
kicsi 156 cm vagyok szeplős és 2 évvel ezelőtt műtötték az orromat mert egy kis anyajegy volt ott (hál isstennek szépül) nem volt még barátnőm pedig próbálkozok és sokan azt mongyák de cuki vagy meg ilyesmiket.
2011. aug. 11. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmiről nem késtél le, nyugi, eljön az ideje,

és nőni is fogsz.

Tanulj, zenélj, rajzolj, írj, énekelj, táncolj,vagy sportolj valamiben gyakorold magad, amit szeretsz,

ami a képességeidet fejleszti - mert erről viszont le lehet késni, a képességeket folyamatosan fejleszteni kell ilyen korban. Szia!

2011. aug. 11. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi (:
2011. aug. 12. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban! Egyébként a cuki egyáltalán nem jó tulajdonság egy lány szájából.
2011. aug. 12. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha még nem smároltál és nem volt senkid, az ellen azt tudod tenni, hogy mögé lopózol, és fejbe vágod egy serpenyővel, utána halálra rugdosod. Nem, amúgy azt, hogy smárolsz és összejössz valakivel.
2011. aug. 13. 09:18
 5/5 A kérdező kommentje:
xDD
2011. aug. 13. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!