Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek kétségbe esni. Más 15 évesen a sexnél tart én meg még csak 1x smároltam és nincs barátnőm. Elsietem a dolgot? Bp-n lakom tehát lenne lehetőség. Utcán pl nem merek odamenni csak úgy egy csajhoz.
Miért esnél kétségbe? Én 18 évesen vesztettem el és ez az első komoly kapcsolatom is. Most vagyunk 3 évesek, és köszönöm szépen túléltem, hogy nem vesztettem el korán. Szerintem az a lényeg, hogy olyannal veszítsd el, akivel tényleg jól esik majd és nem feltétlen akárkivel.
Nem tudom a férfiak hogy vannak a dologgal, de egy szeretni való, csinos lánnyal csak jobb elveszíteni..
Amúgy meg szerintem a gimiből amikor kikerültünk voltak szűz fiúk.. szóval semmiről nem vagy lemaradva. :)
csak várd ki amíg megérsz rá...mondjuk én egy szót sem szólhatok, 13 évesen jöttem össze a barátnőmmel, és már 5. éve együtt vagyunk, teljesen rendben van a kapcsolatunk
18/F
17/F vagyok,soha még nem smároltam,nem szexeltem,nem ujjaztam. És ittvagyok.
Ne pánikozz,eljön az ideje.
Mellesleg,nemtudom nálatok hogy van,de nálunk az osztályban majdnem hogy a többség olyan mint én (srácok közül).
:D
dehogy ciki,ráérsz majd azzal.Mikor eljön az idő érezni fogod,addig meg ne keress ész nélkül csajt,akit megdughatsz,hidd el az nem olyan jó poén,csak ha szeretsz valakit :) Nekem volt ész nélkül pasim és nem érte meg vele az az 1-2 éjszaka,azzal szemben mikor szeretek valakit és annak adom a testem és minden apró porcikámat,rezdülésem,annál jobb nincs :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!