Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hajj. Lehet valamit tenni ez...

Hajj. Lehet valamit tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

egy átlagos kis fekete kisegér vagyok. szeretek rockzenét halgatni, és jászani.

folyton le büdös rockkereznek és leszólnak.

azokkal akikkel beszéltem nem keresnek, felőllem pedig nem ugyan ez a helyzet.

tény h. a kortársaimat jóval megelőzöm a gondolkodásban de(nem az egófényezés képp vetettem ide) hiába.

mit kéne tennem h nelegyek unalmas, és felvágott nyelvű a libákkal szemben???

segítsetek.. =S

2009. dec. 18. 20:59
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
te most fiú vagy lány vagy?
2009. dec. 18. 21:05
 2/22 A kérdező kommentje:
lány -.-
2009. dec. 18. 21:06
 3/22 anonim ***** válasza:

mit kell tenned?

fel kell nőnöd. majd.. várd ki.

2009. dec. 18. 21:12
 4/22 anonim ***** válasza:
Az a jó pont, hogy a rock zenét szereted és nem iszol nem dohányzol (remélem) és nem a beb*szásról lotyogsz minden héten és nem vagy diszkós köcs*g. Akkor nem lehet baj veled. Bővebben?
2009. dec. 18. 21:13
 5/22 A kérdező kommentje:

nemdohányzom, nem alkoholizálok, és igen, nem vagyok szemét másokkal szemben. még is olyan mint ha eyg ember sem tűrne meg maga melett azt várja, mikor fejezem be a mondókámat.

vannak ismerősök, de olyan a helyzet mint ha csak abba a bizonyos szamár helyébe léptem volna....:S

2009. dec. 18. 21:18
 6/22 anonim ***** válasza:
64%
Hagyjuk már ezt a diszkós köcsög dumát,én is jártam diszkóba,mégsem iszom és dohányzom,van életcélom,megtaláltam a párom,szeretek olvasni,és nem vagyok buta.A Kérdezőnek meg ilyen a stílusa,ha ő jól érzi magát a bőrében,és elégedett saját magával,akkor semmi gond nincs vele az égadta világon.Csak sajnos ma nagyon sok az előítéletes ember.Nézd,keresd az olyan emberek társaságát,akik nem b..ös rockereznek le,hanem akiken látod,hogy hasonló az érdeklődési körük,a zenei ízlésük,a gondolkodásuk.Odamész valakihez,aki szimpatikus kedvesen,barátságosan,mosolyogva,és ha bunkó,akkor maximum visszaszólsz neki,nem TE rontottad el.Majd találsz mást,aki nem ilyen bunkó.
2009. dec. 18. 21:20
 7/22 anonim ***** válasza:
64%

Előzőnek pirospont.

Amúgy biztos vannak jóemberek körülötted, barátkozz velük.

2009. dec. 18. 21:22
 8/22 A kérdező kommentje:

Barátkozni?? nem akarok én barátkozni! hogy is ne:D aztán jön a sok hátbatámadás :D

elég h tudjam este mikor valamerre tartok nem rántana be az árokba megverni!

2009. dec. 18. 21:29
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha ennyire antiszocális,fóbiás,és depressziós vagy,ráadásul a kommunikáció is nehezedre esik,akkor viszont nehezen tudunk segíteni Neked.
2009. dec. 18. 21:31
 10/22 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid egyáltalán? Miért nem vagy velük?
2009. dec. 18. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!