Mit hinnétek rólam milyen enber vagyok?
vidéken laktam egy kis faluba ott 14 évesen füveztem már,ami ki is derült,volt hogy kést rántottam emberekre és a torkukhoz tettem,volt hogy egy seprű nyélel elmentem egy srác házához a vadi új kerítést tönkre vertem véletlen és ordítottam nekik hogy megöllek kijött az anyja és mondtam neki rátok gyújtom a házat gyakorlatilag őrjöngtem,
osztálytársamat megvertem ,egy csajt megrúgtam,
azóta normális ember lettem de itt főleg fiatalabb csajok röhögve vagy undorral néznek rám ez a korszakom 8 éve volt emlékezhetnek erre vagy egyéb ok miatt nézhetnek röhögve vagy undorral,mi lehet az oka,mit gondolnátok rólam 8 éve már nem volt balhé jó srác lettem.
meg volt olyan hogy két közeli jó barátom állt a kapunk előtt és beszélgettek én arra gondoltam mi lenne ha a kutyámat bántanák,kimentem megfogtam egy nagy követ és fejbe próbáltam dobni majd kést rántottam és kinyultam a kapun a késsel hogy átvágom a torkát,egy csaj kutyáját lelőttem ,anno mit gondolnátok rólam ezek a régi sztorik alapján ,ha nem ismernétek csak látásból ,és mindig úgy látnátok hogy zenét hallgatok és egyedűl vagyok .fejtsétek ki kérlek.félénk is vagyok amúgy márra
Rosszabb vagy mint egy cigány,és mégmindig szabadlábon vagy?
Fake.
Ilyen "emberből" nem lesz már egészséges. Nekem elhiheted, ugyan ezt az utat jártam, csak sokkal-sokkal kisebb stiklikkel. Mégis bennem maradt, és erről ismernek errefelé. Amíg élek, ez kísérni fog. Épp ezért azt mondom, tanulj meg vele élni, vagy költözz el, és kuss a múltadról. Akkor "csak" magaddal kell szembenézz.
Aki meg megölné, halálát kívánja: Épp elég büntetést fog még kapni az élettől, nem kell ide halál.
én vasvillával kergetnélek.
nem javultál meg csak átmeneti nyugi van. majd jön valami esemény ami ujjra elgurtja a gyógyszert és ujjra azaz örjöngő,pszihopata leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!