Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit hinnétek rólam milyen...

Mit hinnétek rólam milyen enber vagyok?

Figyelt kérdés

vidéken laktam egy kis faluba ott 14 évesen füveztem már,ami ki is derült,volt hogy kést rántottam emberekre és a torkukhoz tettem,volt hogy egy seprű nyélel elmentem egy srác házához a vadi új kerítést tönkre vertem véletlen és ordítottam nekik hogy megöllek kijött az anyja és mondtam neki rátok gyújtom a házat gyakorlatilag őrjöngtem,

osztálytársamat megvertem ,egy csajt megrúgtam,

azóta normális ember lettem de itt főleg fiatalabb csajok röhögve vagy undorral néznek rám ez a korszakom 8 éve volt emlékezhetnek erre vagy egyéb ok miatt nézhetnek röhögve vagy undorral,mi lehet az oka,mit gondolnátok rólam 8 éve már nem volt balhé jó srác lettem.

meg volt olyan hogy két közeli jó barátom állt a kapunk előtt és beszélgettek én arra gondoltam mi lenne ha a kutyámat bántanák,kimentem megfogtam egy nagy követ és fejbe próbáltam dobni majd kést rántottam és kinyultam a kapun a késsel hogy átvágom a torkát,egy csaj kutyáját lelőttem ,anno mit gondolnátok rólam ezek a régi sztorik alapján ,ha nem ismernétek csak látásból ,és mindig úgy látnátok hogy zenét hallgatok és egyedűl vagyok .fejtsétek ki kérlek.félénk is vagyok amúgy márra

2014. jan. 9. 13:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Rosszabb vagy mint egy cigány,és mégmindig szabadlábon vagy?

Fake.

2014. jan. 10. 15:18
 22/29 A kérdező kommentje:
ez igaz történet
2014. jan. 10. 15:22
 23/29 anonim válasza:
23%
Mit gondolok rólad? Semmit. Azt, hogy kár élnie ilyen embereknek. A vágyam pedig az, hogy legyen nálam valami amivel megölhetlek ha találkozunk.
2014. jan. 12. 16:43
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen "emberből" nem lesz már egészséges. Nekem elhiheted, ugyan ezt az utat jártam, csak sokkal-sokkal kisebb stiklikkel. Mégis bennem maradt, és erről ismernek errefelé. Amíg élek, ez kísérni fog. Épp ezért azt mondom, tanulj meg vele élni, vagy költözz el, és kuss a múltadról. Akkor "csak" magaddal kell szembenézz.

Aki meg megölné, halálát kívánja: Épp elég büntetést fog még kapni az élettől, nem kell ide halál.

2014. jan. 12. 23:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Halló! Te vagy az, Majka, az ózdi Hős?
2014. jan. 13. 14:59
 26/29 anonim ***** válasza:
Jujj,húha nem is tudom mint vmi maffia gyilkos izé...XD
2014. jan. 18. 00:53
 27/29 anonim ***** válasza:
rohadt kokeró
2014. jan. 23. 20:53
 28/29 anonim válasza:
add má meg a címed légyszí! csak kicsit elbeszélgetnék veled, hogy miért kellett azt a kutyát lelőni? a beszélgetés után te is beszélgethetnél odafent az ördöggel :-) te nem evilágra való vagy!
2014. máj. 6. 00:05
 29/29 anonim ***** válasza:

én vasvillával kergetnélek.

nem javultál meg csak átmeneti nyugi van. majd jön valami esemény ami ujjra elgurtja a gyógyszert és ujjra azaz örjöngő,pszihopata leszel.

2016. ápr. 16. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!