Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit hinnétek rólam milyen...

Mit hinnétek rólam milyen enber vagyok?

Figyelt kérdés

vidéken laktam egy kis faluba ott 14 évesen füveztem már,ami ki is derült,volt hogy kést rántottam emberekre és a torkukhoz tettem,volt hogy egy seprű nyélel elmentem egy srác házához a vadi új kerítést tönkre vertem véletlen és ordítottam nekik hogy megöllek kijött az anyja és mondtam neki rátok gyújtom a házat gyakorlatilag őrjöngtem,

osztálytársamat megvertem ,egy csajt megrúgtam,

azóta normális ember lettem de itt főleg fiatalabb csajok röhögve vagy undorral néznek rám ez a korszakom 8 éve volt emlékezhetnek erre vagy egyéb ok miatt nézhetnek röhögve vagy undorral,mi lehet az oka,mit gondolnátok rólam 8 éve már nem volt balhé jó srác lettem.

meg volt olyan hogy két közeli jó barátom állt a kapunk előtt és beszélgettek én arra gondoltam mi lenne ha a kutyámat bántanák,kimentem megfogtam egy nagy követ és fejbe próbáltam dobni majd kést rántottam és kinyultam a kapun a késsel hogy átvágom a torkát,egy csaj kutyáját lelőttem ,anno mit gondolnátok rólam ezek a régi sztorik alapján ,ha nem ismernétek csak látásból ,és mindig úgy látnátok hogy zenét hallgatok és egyedűl vagyok .fejtsétek ki kérlek.félénk is vagyok amúgy márra

2014. jan. 9. 13:42
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
22 f
2014. jan. 9. 13:42
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Egy pszichopata vagy.
2014. jan. 9. 13:43
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Azt,hogy lelkileg nagyon is defektes vagy! Hiába,hogy már nincs balhé egy ideje, de ez ki tudja meddig tart.
2014. jan. 9. 13:44
 4/29 anonim válasza:
83%

ízig vérig szabolcsi cigánygyerek vagy.

:D:D

2014. jan. 9. 13:46
 5/29 anonim ***** válasza:
56%
azt,hogy most posztoljuk a rendőrségnek,ezt a "szép" kis életviteledet.
2014. jan. 9. 13:47
 6/29 anonim ***** válasza:
94%
A legveszélyesebb pszhiopaták nagyon nyugodt embernek mutatják magukat
2014. jan. 9. 13:47
 7/29 anonim ***** válasza:
én azt, hogy el kell kerülni téged. de ha 3 méteren belülre jössz, akkor ütni kell.
2014. jan. 9. 13:48
 8/29 anonim válasza:
Vagy szolnok megyei cigó
2014. jan. 9. 13:49
 9/29 anonim válasza:
100%
Én félek az ilyen típusú emberektől. Soha nem lehet tudni, mi lakozik belül. Lehet egy gyerek rossz magaviseletű, azt elfelejtik. De aki már a környezetére veszélyes volt, azt soha! Az életben nem fogod magadról a korábbi dolgaidat lemosni, és ez érthető... kezdj máshol új életet, és akkor talán tiszta lappal indulhatsz.
2014. jan. 9. 13:51
 10/29 anonim ***** válasza:
88%
Időzített bomba vagy.
2014. jan. 9. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!