Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit hinnétek rólam milyen...

Mit hinnétek rólam milyen enber vagyok?

Figyelt kérdés

vidéken laktam egy kis faluba ott 14 évesen füveztem már,ami ki is derült,volt hogy kést rántottam emberekre és a torkukhoz tettem,volt hogy egy seprű nyélel elmentem egy srác házához a vadi új kerítést tönkre vertem véletlen és ordítottam nekik hogy megöllek kijött az anyja és mondtam neki rátok gyújtom a házat gyakorlatilag őrjöngtem,

osztálytársamat megvertem ,egy csajt megrúgtam,

azóta normális ember lettem de itt főleg fiatalabb csajok röhögve vagy undorral néznek rám ez a korszakom 8 éve volt emlékezhetnek erre vagy egyéb ok miatt nézhetnek röhögve vagy undorral,mi lehet az oka,mit gondolnátok rólam 8 éve már nem volt balhé jó srác lettem.

meg volt olyan hogy két közeli jó barátom állt a kapunk előtt és beszélgettek én arra gondoltam mi lenne ha a kutyámat bántanák,kimentem megfogtam egy nagy követ és fejbe próbáltam dobni majd kést rántottam és kinyultam a kapun a késsel hogy átvágom a torkát,egy csaj kutyáját lelőttem ,anno mit gondolnátok rólam ezek a régi sztorik alapján ,ha nem ismernétek csak látásból ,és mindig úgy látnátok hogy zenét hallgatok és egyedűl vagyok .fejtsétek ki kérlek.félénk is vagyok amúgy márra

2014. jan. 9. 13:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Aki ilyen szinten defektes volt fiatal korában, az szerintem ma sem lehet normális. Van rendes munkát, csajod, milyen körülmények közt élsz most? Ha nem, akkor most is ilyen lehetsz belül, csak még nem robbant benned a bomba, az ottani apák helyében, félteném a lányaikat.

Kisebb fiatalkori stiklik azért megbocsáthatók, vannak olyan haverjaim akik középiskolás korukban futball huligánok voltak, minden hétvégén bunyóztak a rivális csapatok ultráival (igaz akkor is teljes életet éltek, bírták őket a csajok), ma pedig diplomás sikeres, rendezetten élő férfiak.

2014. jan. 9. 13:55
 12/29 A kérdező kommentje:
14 éves koromba voltak ezek 8 éve volt
2014. jan. 9. 13:59
 13/29 ASOT ***** válasza:

Hogy,hogy akkoriban nem kerültél be pszichiátriára vagy nem vitt el a rendőrség vagy a szüleid nem tettek semmit?

Ez valami cigánycsalád?

2014. jan. 9. 14:04
 14/29 xtazin válasza:
Ez nem olyan dolog ami csak úgy eltűnik.Idegbeteg vagy, valószínűleg lelki terror miatt. Anyád vagy apád vert téged, vagy ők egymást. Egyértelmű hogy pszichológusra van szükséged.
2014. jan. 9. 14:09
 15/29 A kérdező kommentje:

magyarok vagyunk egész család magyar.

nem verteka szüleim

2014. jan. 9. 14:22
 16/29 anonim válasza:
Sajnos az ilyen múlt taszító. Érdekes, hogy akkor amikor ezek történtek, nem gondolkoztál el, illetve egyáltalán nem gondoltál bele, hogy amit teszel az társadalmi szempontból nem éppen elviselendő. Ha mondjuk kolega lennél, eltürném, meg beszélnék veled, de biztos nyitva tartanám a szemem.
2014. jan. 9. 14:39
 17/29 anonim ***** válasza:
ha a kollégád lenne, nem kéne eltűrnöd semmit, mert ez 8 éve volt(gyerekkorában)
2014. jan. 9. 14:45
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
remélem valaki felnyom itt gyk-n a gec1be, igazából az ártatlan kutyát jobban sajnálom mint amit az emberekkel csináltál, téged is ugyanúgy kéne tarkónlőni
2014. jan. 9. 14:57
 19/29 anonim válasza:
eltűrés alatt értettem, hogy a környezetembe...
2014. jan. 9. 15:37
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen emberek a falu őrültjei és ezt nehéz lemosni mivel ezek durva dolgok, naponta megsértetted kb a törvényt ráadásul az erkölcsöd kb 0.
2014. jan. 9. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!