Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hinnétek nekem? Lányok, h értetnétek meg ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
6 évig voltam együtt a barátommal, d elmúlt a szerelem és szakítottunk, de nagyon jó barátok maradtunk. Eltelt pár hónap és összejöttem egy fiúval, akit imádok! Távkapcsolatban élünk van köztünk kb 200 km. Hetente, 2 hetente találkozunk és akkor együtt töltjük a hétvégéket. Nagyon sokszor féltékenykedik, h én beszélek a volt barátommal meg találkozunk és biztos, h még érzek valamit iránta. De ez nem így van. Szeretjük egymást, mint embert és barátok vagyunk, de ennyi. Nem tudok kitörölni 6 évet az életemből és nem is akarok. Szép emlékeink vannak, de már őt szeretem. Annyiszor megbeszéltük már, de mindig féltékenykedik és sokszor vitázunk ez miatt. Annyira fáj, h nem hisz nekem. És így még nehezebb, h ő ilyen messze van. Mivel tudnám elérni, h bízzon bennem?
2013. márc. 15. 12:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Egyszerű.Ne találkozz a volt barátoddal és akkor nem fog féltékenykedni.Én se(és szerintem más se) szívlelném,hogyha a barátnőm az exével haverkodna.
2013. márc. 15. 12:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez nem nemkérdés. Én ugyanígy voltam, pedig én vagyok a fiú.

Nagyon fiatalon összejöttem az első barátnőmmel, 15 évesen. 5 évig együtt voltunk, közben kihűlt a kapcsolatunk, csak féltünk váltani mindketten. Végül csak rászántuk magunkat. De a barátaink többsége közös barát volt, így lehetetlen lett volna megoldani, hogy ne érintkezzünk. Idővel pedig beláttuk, hogy végül is mi is nagyon jó barátok vagyunk. Mindig is azok voltunk, csak akkor még volt benne valami plusz.

Neki lett először barátja (azóta is együtt vannak), én lepődtem meg a legjobban, hogy nem féltékeny rám.

Utána én találkoztam egy lánnyal, aki nagyon bejött, de iszonyú féltékeny volt. A végén már azt is meg akarta "tiltani", hogy olyan haverommal találkozzak, aki közös.. Itt mondtam hogy szevasz. Pedig akkor már benne voltam én is érzelmileg.

A mostani barátnőm jól kezeli a dolgokat. Először azért felmérte, ezt észleltem:) De utána elfogadta. Bízik bennem.

Amúgy pont arról dumáltunk valamelyik nap egy haverommal, hogy ez a legtutibb módszer arra, hogy a másik ne lépjen félre. A legnagyobb kereszt tudni, hogy bíznak benned, nem teheted meg... Egyébként meg ha féltékenykedik, akkor csak azért is... De lehet még gyerekes a hozzáállásom :D

24F

2013. márc. 15. 12:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen nálunk is dettó ugyanez! Egy a baráti körünk, ha akarnám se tudnám elkerülni. Meg nem haraggal váltunk el egyszerűen csak kihűlt, semmi okunk utálni a másikat vagy nem beszélni vele. Én tényleg szertetem a mostani barátom és sose csalnám meg. Én nem bírnám ki azt, h szakítunk. Huu nem is értem te, h bírtad. Én sajnos nem vagyok ilyen erős lelkileg.
2013. márc. 15. 12:32
 4/15 Bence_ ***** válasza:

Féltékeny ember magában nem bízik.

Azért féltékeny mert azt hiszi van nála jobb. Ezen jár az esze. Pedig nincs nála jobb. Tudhatná, hiszen ezért vagy vele!:)

2013. márc. 15. 12:34
 5/15 anonim ***** válasza:

Megértelek, kérdező. Nekem is nagyon fáj, ha nem bíznak bennem, egyszerűen szétzúzza az érzelmeimet iránta, ha azt feltételezi rólam, hogy el akarom árulni őt.

"Mivel tudnám elérni, h bízzon bennem?" - Legfeljebb azzal, hogy megszakítod a kapcsolatot a volt barátoddal. De:

1. Ezzel magadat csalnád meg, egyszerűen megalkuvóvá válnál (én legalábbis így érezném).

2. Még így sem garancia, hogy meg fog benned bízni. Aki ennyire bizonytalan, annál mindig talál lehetőséget a bizonytalansága, ha nem a volt baráttal, akkor másvalakivel kapcsolatban.

2013. márc. 15. 12:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Pontosan. Nem vállalnék be ennyi kocsikázgatást és azt, h ritkán lássam a barátomat, ha nem szeretném. Amikor találkoztak is tök normális volt vele. Nem olyan, aki éreztetné, fuu eddig én dugtam a csajodat vagy hasonlók.
2013. márc. 15. 12:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok. Nem tudom, lehet nem szerettem annyira mint te. A másik az, hogy én az előzőt is szerettem anno nagyon, aztán eljutottam odáig, hogy olyan mintha nem is én lettem volna, már semmi szerelem, semmi testi vágy, tényleg olyan mint bármelyik másik barát/barátnő.

Szóval emiatt a tapasztalat miatt talán eljutottam odáig, hogy egy szerelem sem örök, míg az én életem az én életem. Nem fogom úgy tölteni, hogy magyarázkodjak valakinek aki konkrétan megaláz engem, azzal, hogy nem bízik benne. És mégis akkor ő mennyire szerethet engem biztosan, ha azt gondolja megcsalom (soha nem csaltam meg senkit, még ha ki is hűlt a kapcsolat) És lehet túl egoista is vagyok...

De ne törődj velem. Ez csak én vagyok. Az én véleményem:)

2013. márc. 15. 12:45
 8/15 A kérdező kommentje:
5! Én mondtam neki, h ne kérje azt, h megszakítsam vele a kapcsolatot, mert ez azt jelenti, h a többi barátommal is meg kéne. nem szeretnék körbe körbe telefonálgatni, h vajon ő jön e oda ahova mi megyünk, mert akkor én nem. Tőle meg pláne nem várhatom, h ne jöjjön oda, mert én megyek. Normális emberek módjára szakítottunk és normálisan állunk egymáshoz. Őszintén kívánta, h legyek boldog a barátommal. Nem tudom, h ettől több bizonyíték hova kell, h nem akarunk egymástól semmit.
2013. márc. 15. 12:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Még annyit: nekem nagyon fontosak a barátaim. Anyukám barátai is olyanok mint valami nagybácsik/nagynénik. Bejáratosak voltak egész gyerekkoromba nálunk. 30 éves barátságok. Vagy még több. Mikor meghalt édesapám ott volt mind, segített, anyukámnak is, nekem is. Van aki szinte pótapám. Nekem ez egyfajta példa. A barátok rengeteget érnek.
2013. márc. 15. 12:47
 10/15 A kérdező kommentje:
7-es! Nem, sztem tök jó, h te az agyadat is tudtad használni és arra hallgattál. Nem egészséges folyamatosan magyarázkodni és az ha vki ki akar sajátítani vagy megmondani mit csinálj. Én jelenleg ehhez gyenge vagyok és lehet azért mert én tényleg szerelmes vagyok.
2013. márc. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!