Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bíznátok a változásban, hinnétek, hogy tényleg megváltozott?
Figyelt kérdés
Pár hónapja együtt vagyunk barátommal, aki állítólag sosem szeretett senkit úgy, mint engem. Régen nagy nőfaló volt, állítása szerint kiélte magát és nem érdekli más, csak én és velem akarja leélni az életét. Létezik ilyen gyökeres változás? Vagy ez csak időleges, amíg rózsaszín köd van?2013. jan. 10. 15:41
1/7 anonim válasza:
Sokban függ, hogy hány éves. Ha még fiatal a srác, akkor lenne bennem elég sok kétely
2/7 anonim válasza:
igen a legtöbb ember ha kiéli magát azután képes csak normális monogám kapcsolatra. Mivel tudja milyen mással épp ezért nem akarja nem hajtja a kiváncsiság. Hidd el megunják egy idő utn a sok nőt és az állandóságot keresik. Jó is ez igy, Leggyakrabban pont azok mennek félre akik nem éltek és hajtja öket a kiváncsiság. ha a párod tudja hogy veled a legjobb nerm akar mással lenni mivel tudja ugysem lesz ilyen jó mással (itt nem a szexre értem hanem az egész kapcsolatra) Amikro valaki azt modnja az első párjára hogy örökre vele lesz és sosem kell más azoknál szinte ind téved.
3/7 A kérdező kommentje:
30on túl van.
2013. jan. 10. 15:46
4/7 anonim válasza:
hát pár hónap még nem garancia semmire... de miért ne változhatna meg, ha te vagy neki a nagy Ő? :) szerintem létezhet, de csak óvatosan...
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. jan. 10. 16:12
6/7 anonim válasza:
Én ezt nem is hivnám megváltozásnak csak szimplán kinött belőle. A legtöbb ember igy van vele az a gond ha valaki még 30-40 körül is minél több csajt akar felszedni. Hidd el megérnek a pasik is akomoly kapcsolara valószínűleg ö is igy van. Kisebb az esélye hogy ö otthagy mint egy olyan akinek alig van tapasztalata. De persze az elején semmi sem biztos, mondjuk késöbb sem de akkor is legalább a legtöbb emberben van annyi hogy elöbb véget vet neki és utána jön az új. Szerintem nincs okod aggódni, nem azért fog megcsaalni mert több csaja volt már.
7/7 anonim válasza:
van egy 35 éves férfi ismerősöm,aki tavaly elhagyta a feleségét egy nő miatt.Mert hogy a csaj a nagy Ő,meg hogy milyen szerelmes,ilyen sose volt,meg hogy megvltozik,nem fog mellette félrelépni,ahogy a felesége mellett tette,stb.Aztán kiderült-elmesélte-hogy miután elhagyta az asszonyt,rá két hétre már viszony volt vele,meg van a mai napig is,me még volt mellette egy csaj,aki most terhes és aggasztja,hogy kié a gyerek...szóval szerintem kutyából nem lesz szalonna...persze lehet vannak kivételek...de kétlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!