Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak fáradt volt vagy valami megváltozott?
Van egy fiú, akivel nagyon szeretnék összejönni, de azt sajnos nem tudom ő mit szeretne, de eléggé közvetlen, és nagyon közelinek tekint (közeli barát vagy talán több...) mindig sokat beszél, mesél, szórakoztat, vagy csak grimaszolgat.
A lényeg, hogy ráfigyeljek, de most pár napig nem hallottam felőle semmit, majd mikor találkoztunk először nagyon rideg volt, mondta, hogy nem aludt az éjszaka sokat. Aztán később feloldódott, de mégsem volt az a bensőbséges. Viszont mondtam neki, hogy nagyon komolytalan, még az előző találkozásunkkor, lehet csak megpróbálta megmutatni a másik oldalát...?
A legfurcsább az egészben, hogy a nyakláncán egy új medál lógott (mert eddig nem volt rajta) ezüst volt, és nagyon fényes, új volt...de nem mondta el honna s miért ez az újítás...
Lehet lett barátnője? Nem olyan csajozós típus, de azért félek ettől...
Lehet túl kombinálom, de akármi volt még sosem viselkedett így...
szerintem is kicsit túl kombinálod, amúgy meg fáradtságtól volt passzív az lehetséges.
nyakláncot meg megkell kérdezni :)
új nyakláncod van? eddig nem tűnt fel rajtad :) ha annyira mesélős típus úgyis elmondja honnan van .
A magunkfajta embereknek kell a válasz. Örökké keressük. Túlkombináljuk, még akkor is, ha rém egyszerű.. :) Tudom milyen ez!:) Én is ilyen vagyok.
Szerintem kérdezz rá nyugodtan! De ha már itt tartunk, lehet, hogy... elhunyt valakije, és az ő emlékére van a nyaklánc, és azért volt olyan rideg, mert rossz kedve volt, de nem akarta lemondani a talit. Ha valaki meg akarja mutatni a másik oldalát ( a komolytalannak az ellentétét, a komolyat ) akkor nem ridegen viselkedik!:) Ezzel csak azt akartam mondani, hogy bármi történhetett. Tudom, ( legalábbis 50%, magamból kiindulva ) hogy nehezen viseled a várakozást, pedig muszáj lesz. Légy türelmes, puhatold k a dolgot!
Mellesleg az a találka kettesben hogy jött össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!