Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapja vagyunk együtt de az utóbbi 1-1,5 hónapban gyökeresen megváltozott a viszonyunk. Rengeteget dolgozik, hazahozza a stresszt, ideges, este nem lehet hozzászólni és sajnos rajtam tölti ki a dühét. Mit tegyek h visszataláljunk egymáshoz?
Rendben, hogy hazaviszi a munkáját... Sajnos a mai világban ez nem ritka. Ugyanakkor tényleg meg kell vele értetned, hogy nagyon szereted és szívesen segítesz neki amiben csak tudsz, de ehhez az kell, hogy ő úgy viszonyuljon hozzád, hogy meg is érdemelje azt. Ha máshogy nem megy, akkor kölcsön kenyér visszajár alapon te is szólj neki vissza, ne hagyd magad! Ebben az esetben viszont vigyázz, hogy ne legyen trónfolás! Ne azt érezze, hogy veszekedni akarsz, hanem kapjon észbe, hogy hoppá, most nagyon megbántottam a Szerelmemet! Nehogy azt hidd, hogy a vak világba írosgatok! Nálunk is megtörtént, én voltam aki hazahozta a melót és dünnyögtem. Párom jól le tudott "állítani" ezzel a módszerrel!
Vagy a másik megoldás egy új munkahely! Drasztikus, végső megoldás! De ezt neki is akarni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!