Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hinnétek nekem? Lányok, h értetnétek meg ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
6 évig voltam együtt a barátommal, d elmúlt a szerelem és szakítottunk, de nagyon jó barátok maradtunk. Eltelt pár hónap és összejöttem egy fiúval, akit imádok! Távkapcsolatban élünk van köztünk kb 200 km. Hetente, 2 hetente találkozunk és akkor együtt töltjük a hétvégéket. Nagyon sokszor féltékenykedik, h én beszélek a volt barátommal meg találkozunk és biztos, h még érzek valamit iránta. De ez nem így van. Szeretjük egymást, mint embert és barátok vagyunk, de ennyi. Nem tudok kitörölni 6 évet az életemből és nem is akarok. Szép emlékeink vannak, de már őt szeretem. Annyiszor megbeszéltük már, de mindig féltékenykedik és sokszor vitázunk ez miatt. Annyira fáj, h nem hisz nekem. És így még nehezebb, h ő ilyen messze van. Mivel tudnám elérni, h bízzon bennem?2013. márc. 15. 12:17
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ők rettentő fontosak. Nincsenek felszínes kapcsolataim, akik a barátaim rájuk bármikor bármiben számíthatok. Szinte mintha a családom részei lennének.
2013. márc. 15. 12:51
12/15 A kérdező kommentje:
És amúgy épp ebből leszűrhetné, h megválogatom azokat az embereket akik körülvesznek, nem tudok hazudozni vagy ál barátságokat kötni vagy jól érezni magam azzal, akit nem szeretek. Ezért tudhatná, h nem véletlen választottam őt sem. Nekem fontosak ezek a dolgok és fáj, ha ezt nem hiszik el.
2013. márc. 15. 12:54
13/15 anonim válasza:
Mondanám hogy az az oka ennek, hogy ők nem tapasztalták azt, hogy így is le lehet zárni egy kapcsolatot. De ez sem igaz, mert a voltbarátnőm új barátja nem tartja egy exével sem a kapcsolatot, mégsem féltékeny. Simán leülünk sörözni másokkal, sőt volt már, hogy engem hívott segíteni, mert értek a kocsikhoz. Szerintem ez beállítottság függő. És félek, hogy változtatni nem lehet rajta. Talán van abban valami, hogy a féltékeny típusú emberek magukban nem bíznak. Nem tudom. Egy pszichológust mindenesetre szerintem megérne, esetleg kipróbálhatjátok :)
14/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem egy harmadik embernek kéne megoldania, hanem kettőnknek :)
2013. márc. 15. 13:02
15/15 anonim válasza:
Csak egy tipp volt:) Szerintem mégsincs rendben valami a féltékenykedők fejében... De inkább megtartom magamnak ezt a véleményemet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!