Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hinnétek neki? Vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hinnétek neki? Vagy tényleg én fújom fel a dolgot és nincs jelentősége?

Figyelt kérdés
Van egy tőlem elég távol élő pasi, egy esemény után, ahol mindketten ott voltunk, megtalált egy közösségi oldalon. Elkezdtünk beszélgetni, minden alakult, ahogy kell, mint kiderült ő már ott kiszúrt magának.Hamarosan találkozunk is. Már érzésekről is szó van, esetleg közös jövőről is.. Minden nap beszélünk, kamerázunk. Na de most jön a fekete leves.. Ezen a bizonyos közösségi oldalon nap, mint nap látom az új (mű)nő ismerősöket, időnkénti lájkolásokat. Ez eléggé beleköp a hangulatomba.. Több ízben rákérdeztem erre, de mindig csak annyit mond, hogy jajj ez nem fontos, semmit nem jelent, mert engem szeret. De azért okvetlen felmerül bennem, hogy mi van, ha ismerkedik minddel.. Egyáltalán miért szükséges mindez??Próbáltam magamban elnyomni ezeket, hinni, de mindig felkavar, elbizonytalanít. Valamerre el kell dőlnie a szitunak, mert amíg érzelmileg benne vagyok ebben, addig képtelen vagyok túllépni és másba kezdeni.. Viszont méltatlanul benne maradni egy ilyen helyzetben sem szeretnék. Találkozni meg mennyi értelme van így..
2012. nov. 14. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Te nem szoktál megismerni új embereket? Megint ez a like mánia, jó ég, hova jutunk így?
2012. nov. 14. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Benne van a pakliban, de csak akkor kezdj vele kapcsolatot, ha meg tudsz bízni benne. Írtad, hogy távol él, így még nehezebb a dolog.
2012. nov. 14. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne várd azt hogy miattad feladja a korábbi életét. Renben van hogy mindenki változik, ha ő ezt szokta meg hogy új embereket ismer meg, akkor hagyd őt. Mit jelent nálad hogy mű ismerős? Időnkénti lájkolással pedig nem értem mi a gond, a tetszik gomb csak annyit jelent hogy jó az a kép vagy idézet. Nem kell rögtön arra gondolni hogy már el is jegyezték egymást egy lájkkal.

Tehát nincs jelentősége, te fújod fel a dolgot. 17F

2012. nov. 14. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Rohadtul mindegy a lájk dolog itt, nem az a fontos, hanem, hogy tipikusan egy embertípus ismerősei lesznek. Picit fura azért, hogy csak a szoliba ragadt, felvarrt hajú szilikonvölgyben ismerkedik. Nekem ez szúr szemet, nem az, hogy nem vak. Velem is így ismerkedett, pusztán abból indulok ki, hogy mással is lehet így van.
2012. nov. 14. 17:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem pusztán egy jó képet, vagy egy jó idézetet lájkol, hanem a tükörben pózoló, magát fotózó félmeztelen csajokat
2012. nov. 14. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg több csajjal is kavar! de volt már kalandotok együtt?
2012. nov. 14. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
nemtudom, nekem is vannak ilyen ismeröseim és bnöm nem fujja fel a dolgokat, pedig már látott olyan party fotot is ahol 2 lánnyal vagyok fényképezve és nem épp a legjozanabb állapotban, de bízik bennem. Szerintem ez a kapcsolatok alapja, ha nem bízol benne, halott kapcoslat.
2012. nov. 14. 17:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem volt köztünk semmi még. Addig nem is lesz míg kétségeim vannak. Az a baj a bizalommal, hogy amíg kétségeket hagynak addig nehéz azért teljes fokúan..
2012. nov. 14. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!