Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire van jelentősége egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van jelentősége egy kapcsolatban annak hogy az ember milyen zenei ízléssel rendelkezik?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semennyire.
2012. nov. 10. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Semennyire! Van olyan ember, aki nem szereti a zenét, mégis boldog kapcsolatban él...
2012. nov. 10. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Én akármilyen zenét meghallgatok, nem zavar, csak annyi az egész hogy mindenki szívesebben hallgat olyan zenét, ami tetszik neki, max ha valaki max hangerőn hallgatná az erősítőn, biztos rászólnék hogy nem-e lehetne halkabban, de egyébként nem hinném hogy lenne jelentősége.
2012. nov. 10. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát lehet h csak a tapasztalatlanság beszél belőlem, de én nem nagyon bírom az ilyen alteros csajokat! Sem a zenét amit hallgatnak, sem az általános viselkedésüket, az öltözködésről ne is beszéljünk!
2012. nov. 10. 09:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Rám az exem az ő izlését néhány év után rám akarta eröltetni. (hozzáteszem: volt közte jó) De bezzeg hogy az énféle zenéim meghallgassa.....

Egy idő után zavaró, hogy nem mindketten hajlotok a kompromisszura. Mondjuk ha koncertre mentek és mindig csak az egyik kíséri a másikat. Főleg ha havonta - kéthavonta ezt kell játszani....

2012. nov. 10. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is. Az roppant elviselhetetlennek tartom,ha egy stílusidegen, teljesen más vérmérsékletű nővel kéne együtt pöngetnem a napokat. Valahogy nem érezném hozzám valónak, ha egy Enrike Igleziasz féle muksó vinnyokására álmodozó lány volna a párom. Sajnos pedig ez a többség. Valami jóféle Drum n bass, elektró, vagy rock zenében járatosabb nőt jobban el tudnék magam mellé képzelni. Valahogy ezekkel a közös hangnem, témák is sokkal gördülékenyebbek, hosszú távon is a közös érdeklődési kör, stílus jobban összetart, mint egy nagyon rózsaszín agyú, túl romantikus beállítódottságú banyával.
2012. nov. 10. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem alapjáratban nem, olyan értelemben, hogy ha a párod más zenét hallgat, na bumm, legfeljebb nem jártok közösen koncertre, vagy köttök egy kompromisszumot ezzel kapcsolatban, viszont ismerkedésnél egy mindkettőtök által kedvelt zenei irányzat, vagy esetleg kedvenc közös együttes lendíthet a dolgokon.
2012. nov. 10. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a zene mindenem. De ezt tényleg úgy kell elképzelni, hogy hobbi, fő érdeklődési kör, folyamatosan keresem az újabb zenéket, zenei témákat találok ki, a kedvenc rockzenekarom egyik leghíresebb albumához már rendeztem is színdarabot, érdekelnek a hangszerek..stb. Azt hiszem, nem kell mondanom, hogy ott itt nem tömegzenéről meg egynyaras rádióslágerek szeretetéről van szó. Úgyhogy nekem nagyon fontos, hogy a párommal ilyen tekintetben is egyezzen az érdeklődésünk. Diszkósokkal, Viva Tv-n szocializáltakkal nemigen nem tudok mit kezdeni, de ez kölcsönös. Egyszer beszéltem diszkóscsávónak arról, hogy milyen zenét szeretek, úgy nézett rám mint akinek lekevertek egy óriási pofont:DD
2012. nov. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!