Van olyan ember az életedben, akivel bár nem vagy rokoni kapcsolatban, mégis úgy szereted mint az Anyukádat/Apukádat? Ha igen, ki Ő?
Nekem pótszüleim vannak. Van apám, de nem láttam már 20 éve, és van anyám is, de ő nem törődött velem....
A pótszüleimmel megismerkedtem, és egy idő után a lányukká fogadtak. Inkább ez olyan mint egy nagyon jó barátság, és imádom őket.
Nekem nincs..
SENKIT nem szeretek ugy mint anyumat:)
Szerencsés vagyok,mert nagyon jó szüleim vannak:)
Nekünk vannak fogadott rokonaink.
Az egyik mintha apum testvére lenne. Apukám tanyán lakott,és 1 éves volt mikor beköltöztek a faluba, de a szomszédaik maradtak.
Mikor a szomszéd kislány iskolás lett, hétköznap apáéknál lakott, mivel az iskola kb. 20 km-re lett volna. Azóta is tartjuk a kapcsolatot.
A szomszéd nénim pedig a harmadik nagymamám volt. ( sajnos már meghalt)
És még volt egy, ő szintén meghalt. Ő tatám póttestvére volt.
A háború idején vagy után dédmamámnál a saját 8 gyereke mellett, még úgy 4-5 mindig ott ebédelt, ebből aztán egy lett olyan, akivel később is tartottuk a kapcsolatot, és a gyerekeivel is. Teljesen olyan mintha rokonok lennénk.
Később apukámnak ők voltak a "gazdag" pesti rokon, akik pl. még nekünkis hoztak ruhát, ilyesmit pestről.
Van, a párom.
Mindamellett hogy imádom anyukámat, apukámat mégis mikor nincsenek mellettem, a párom tudja őket helyettesíteni.
Nekem a szerelmem nem csak a szerelmem: anya,apa,testvér, legjobb barát, szerető is egyben.
Közhelynek és nyálasnak tűnhet de én tényleg így gondolom és így érzem. És ő is ugyanígy van ezzel:)
Utolsó kettő: de jó nektek! :)
Remélem egyszer én is így érezhetek majd valaki iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!