Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testbeszéd! Szerintetek milyen jelentősége van? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nézegettem a közös képeinket a párommal (8 hónapja vagyunk együtt), és észrevettem, hogy a képeken engem a vállamnál érint, karol át. Anno láttam képeket az exbarátnőjével is, őt minden egyes közös képen a derekánál, fenekénél fogta. Szerintetek ez mire utalhat? Van valami jelentősége?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 8. 14:23
1/9 anonim válasza:
Hirtelen az jutott eszembe, hogy te a vallaig ersz, az exbaratnoje pedig ketszer akkora volt, mint o :)
Viccet felreteve ez keveske picit, de a vallnal atkarolas azert fura. Mi jar meg a fejedben, ami miatt ez felmerult?
2/9 A kérdező kommentje:
Különösebb oka nincs, csak feltűnt, és elgondolkoztam, hogy lehet-e ennek jelentősége, pl. hozzá jobban vonzódott szexuálisan, mint mondjuk érzelmileg ezért is érintette a derekánál, fenéknél stb. Ilyesmire gondolok. :)
2012. nov. 8. 14:46
3/9 anonim válasza:
Szituaciotol is fugghet, mar ami a fotok kornyzetet illeti. Ha szexualisan egyebkent minden rendben van, akkor nem hiszem, hogy ez alapjan barmilyen messzemeno kovetkeztetest le lehet vonni. Te hogyan karolod at a kepeken?
4/9 A kérdező kommentje:
A derekánál, mivel azért magasabb nálam. :-) Nem is gondoltam olyasmire, hogy őt jobban szerethette, engem kevésbé stb., csak nagyon szembetűnő ez a "különbség".
2012. nov. 8. 14:52
5/9 anonim válasza:
Allan Pease és Barbara Pease szerzőpárosnak van egy könyve, A testbeszéd enciklopédiéja, abban le van írva, hogy bizony, a csípő összetartása komoly testbeszédnek számít, aki szerelmes az hozzáér a csípővel a másikhoz, aki meg nem, az eltartja a csípőjét. De azt is írja a könyv, hogy a testbeszéd jelei csak együttesen, „csokorban” értelmezhetőek, ezért én a helyedben megnéznék minden gesztust, mielőtt kijelentem, hogy a párom nem is szeret. Lehet, hogy simán csak a fényképezkedés alkalmával elfojtja ezt a gesztusát, mert mondjuk az előző nőjére emlékezteti, vagy mert rájött, hogy fotókon nem annyira udvarias dolog a másik seggét markolászni.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 válaszoló! Köszönöm, igen, ilyesmi válaszokra számítok, aki esetleg jártas ebben, vagy szerzett erről bővebb információt már. Hogy bővebben leírjam ezt a gesztust, tulajdonképpen akárhol vagyunk, akármilyen szituációban, mi összeállunk, (egymás mellett), ő átkarol engem, és a keze a vállamon, vagy lejjebb a karomon pihen. Az exe esetében az összeállás ugyanez, de a keze az ex derekán pihen. (Minden képen, minden szituációban.)
2012. nov. 8. 15:08
8/9 A kérdező kommentje:
Miért, ennek is lehet jelentősége? :D
2012. nov. 8. 15:32
9/9 A kérdező kommentje:
egyébként nem, nem alma, sem nem körte. :D Átlagos testfelépítésem van. :)
2012. nov. 8. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!