Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyik jelre kéne figyelnem?
Mondják, hogy a férfiak és nők jeleket küldenek egymásnak. Van egy srác, mostanában elég jóban lettünk, tetszik nekem...de a testbeszéde, és a viselkedése nagyon vegyes jeleket küld, nem értem...
Nagyon nyíltan néz a szemembe, sokat mosolyog, meg akar nevettetni, sokszor veszem észre hogy grimaszol, vagy csak csinál valami baromságot hogy figyeljek rá, és ezek félreérthetetlenül nekem szólnak...
Ellenben amikor érinteni akarom elhúzódik, kicsit karmolászgatni akarta (de csak kellemesen) azt se hagyta...nem értem mi ez. Ti hogy értelmeznétek?
19/l
Karmolászgatni?
Mi vagy te, macska? 0_0
Egyébként talán kérdezd meg, vagy hívd el valahova. Az többet elmond.
várd ki a végét..
így szól a mondás: türelem rózsát terem, ha meg nem lesz semmi akkor ennyi lépj tovább majd lesz valaki
ez persze közhely, de ha elkezded neki hogy oda vagy érte akkor tutkó nem fogsz utána kelleni....
ennyi vagy ha el akarod csavarni a fejét akkor meg játszál vele. de legalább gondold át hogy tényleg kell e, és hogy azon kívül hogy oda vagy érte tetszik e benne valami egyáltalán, mert lehet csak azért hiszed hogy mennyire szükséged van rá, mert érzed hogy nem lehet a tied...
vonzás kibszott törvénye: az kell ami megszerezhetetlen
ennyi
ha meg kapcsolatot akarsz akkor egy kapcsolat alapja nem a szerelem, hanem a bizalom és a szeretet.
általában az emberek csak szexet akarnak de maguknak se vallják be
lehet én látom rosszul, de ha törődésre vágysz akkor az a magány jele, ha meg te akarsz ott lenni neki az már közelebb van a szeretethez, ha támogat, ápolja a lelkedet akkor lehet belőle egy kapcsolat, egyébként meg menjetek el berúgni és egy jót fogtok szexelni ha megvan a kémia, ha meg nincs akkor ennyi. Odaállni és a szemébe mondani hogy kellessz, nem kockázatos, hanem hülyeség.
nem vagyok nagy nőcsábász, mindig kiadom magam, de tapasztalataim szerint, az lett belém eddig csak szerelmes akivel kib@sztam, és akit megszerettem igazán az meg megunt mert már nem voltam neki kihívás
na ez pont azért van mert az már nem kell ami megvan, azért nem fog küzdeni amit már magáénak tud, ha megadtad neki magadat akkor már másfelé fog nézegetni ha a kapcsolat alapja a szerelem volt.... az max a kezdetét jelentheti de ha racionálisan akarod nézni a dolgot, és nem ábrándozva a szerelem rózsaszín felhői között úszva, magad is könnyen rájösz ki kell neked
ezzel együtt nehéz találni egy olyan embert akivel tényleg működik a dolog
persze attól függ mit nevezünk szerelemnek.
a jelekről meg annyit, hogy ha azt látod a tekintetén hogy odáig van érted akkor ne parázz! fogd magad és teperd le ;)
pont egy olyan dologról kérdeztél amúgy amire senki nem tud válaszolni helyesen :D
mert ez csak jön és lesz és ennyi.. a legtöbben arra jutnak hogy kémia meg mittomén, attól függ mondom megint hogy kapcsolatot akarsz vagy szexet
és igazából a kinézet meg teljesen másodlagos..
remélem legalább egy mondatom ért valamit és nem csak hülyeségeket hordtam össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!