Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mire kell majd figyelnem?

Mire kell majd figyelnem?

Figyelt kérdés
Most készülök elvenni a barátom szüzességét, pár napon belül szeretnék sort keríteni a dologra. Mire kell majd figyelnem, és hogyan kell majd vele bánnom? Tippek? Mondjuk, még petting sem volt, és orál sem.
2011. dec. 24. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:

hát... szerintem pedig azzal kéne kezdeni, hogy kicsit bejáratjátok egymást. Legyen felvezetése a dolognak.

Ne egyből a szüzességgel kezdjétek. Legyen pár alakalom petting előtte.

2011. dec. 24. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ő hamar el fog menni, így próbáld rávezetni, hogy jelentős igényeid vannak neked is. Orál, érintés, simogatás.

De csatlakozom az előttem szólóhoz, előbb miért nem egy orál partival kezdtek és fejezitek be egy remek 69-cel?

2011. dec. 24. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
attól függ hány éves vagy mióta vagytok együtt,ha 16 alatti vagy akkor ne szexelj,főleg mert itt kérdezgetsz,felkészületlen vagy,de ha több vagy,mint 16 és nem pár hete ismerted meg akkor is,előbb legyen petting ölelkezés,orál az még korai sztem
2011. dec. 24. 13:26
 4/4 anonim válasza:

Bárhogy, csak ne nyújtsátok el nagyon az előjátékot, mert akkor a srác tuti a gatyájába fog elmenni, plusz próbáld meg úgy kezelni a "szerszámát" mintha nagyobb lenne, az növeli az egóját, ami majd a teljesítőképességét is. Ezt úgy értem, hogy marokra fogd meg neki és nem két ujjra. :)

Sok sikert ;)

2011. dec. 25. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!