Terhesen tehetek valamit azért, hogy szoptatni tudjak majd? Vagy egyenlőre nem kell figyelnem semmire?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 20:08
1/6 anonim válasza:
Ilyenkor még nem tudsz mit tenni, majd ha megszületik a kicsi, akkor minél többször tedd mellre, akárhányszor csak hajlandónak mutatkozik rá.
2/6 anonim válasza:
Nekem rengeteg előtejem volt,hordanom kellett melltartóbetétet már kismamaként,és képzeld,csak egy hónapig tudtam szoptatni,mellette pótlással.
Sajnos ez sem függ össze,és szerintem most még tenni ezért nem is nagyon tudsz.
3/6 anonim válasza:
Ha lapos vagy befelé forduló a mellbimbód, akkor az első két trimeszterben hordj bimbókiemelőt. Egyebet nem tehetsz.
Könnyű szülést!
4/6 anonim válasza:
Tájékozódj! Olvasd el az lll szoptatós füzeteit, készítsd be a kórházi csomagodba a szoptatási tanácsadók telefonszámait. Esetleg ha van a közeletekben szoptatós baba-mama csoport keresd fel őket. Különösebben most semmi mást nem tudsz tenni. Jó babavárást kívánok!
5/6 anonim válasza:
Az előzővel 100%-ban egyet értek. Én nyüglődtem a szopival az elején, mert nem magam néztem utána, hanem mindig másokra hallgattam. Olvass! És állíts fel magadnak lehetőségeket. Legyen A v. B verzió is, ha valami nem megy az elején. Mindent próbálj ki (szoptatási helyzetek)
Jah és a legfontosabb, soha ne add fel, ha egyszer szoptatni akarsz, akkor fogsz is.
Szurkolok!
6/6 xStefix válasza:
Most a szoptatás elmélete - szülés után a gyakorlata. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!