Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezt hogy csinálja? -. -*

Ezt hogy csinálja? -. -*

Figyelt kérdés

Van 1 csaj (X) picit csúnyácskák a fogai,pattanásos,beképzelt,1 héten 2 nadrágba jár,nem gazdag stb...és mégis szeretik a fiúk! :O

Mi a barátnőimmel átlagos,szép,ápolt,jó tanuló,jókedvű,életvidám csajok vagyunk.A fiúknak mégis X kell... -.-*

De miért? :O Hogy csinálja ezt X? :@

2009. nov. 29. 18:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A fiúkat nem az érdekli hogy kinek hány nadrágja van meg mennyire divatos vagy mennyi pénze van.

Gondolom X-ben van valami érdekes, különleges, talán a stílusa vagy kisugárzása, nem tudom. Ti meg csak átlagos kislányok vagytok ezért fel sem tűntök senkinek.

2009. nov. 29. 18:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ezzel a hozzáállással az élethez, én sem szívesen ismerkednék veled! 20/F
2009. nov. 29. 19:19
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,főleg azoknak,akik normálisan válaszoltak! :))

Mielőtt félreértés történne (bár az már megtörtént xD),a 2 nadrágot azért írtam,h tudjátok,nem vmi divatos csaj.Nem pedig azért,h ezzel legyetek elfoglalva vagy esetleg Őt lenézem stb... -.- *

2009. nov. 30. 14:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Mindenki normálisan válaszolt, maximum nem esett Neked jól.
2009. nov. 30. 19:05
 15/24 anonim ***** válasza:
azt meg nyugodtan bevallhatod hogy lenézésből írtad a 2 nadrágot hisz még ki is hangsúlyoztad de mindegy:) azért olyan sokan hülyék nem vagyunk hogy ne vegyük észre. tényleg talán egyszerűbb és természetesebb azért fog meg sokakat.
2009. nov. 30. 20:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Mer talán nem olyan rinyapinák, mint ti.
2009. nov. 30. 20:11
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi... :D
2009. dec. 1. 17:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy beképzelt? A fiúkat nem vonzzák a beképzelt lányok, Én úgy tudom. De az átlagosak sem. És már pedig, hagy idézzek: Mi a barátnőimmel átlagos(<- itt a kulcsszó),szép,ápolt,jó tanuló,jókedvű,életvidám csajok vagyunk.

A pénz meg semmi. Kit érdekelnek az anyagiak...? Akiket ez érdekel, az olyan is, már elnézést.

X valószínűleg kicsit, sőt, sokkal több, mint ti. Állítom, van egyénisége, jó a beszélőkéje, és ugyanolyan ápolt, mint ti. Hogy hogyan tanul, azt nem tudtuk meg, de nem is lényeges.

Lássátok be, X egy jó fej kis csaj a fiúk számára. Annyi a trükkje, hogy különbözik. És ez a fiúknak nyilván érdekesebb.

Pici OFF: És, velem nem foglalkoznak. Pedig 3 gatyám van, szépnek mondanak, különbözök. Hoppáré.

14 éves leányzó.

2009. dec. 1. 17:51
 19/24 anonim ***** válasza:
14 éves leányzó szerintem meg kicsit fiatal vagy hogy vélemnényt nyilváníts. hoppáré...
2009. dec. 1. 17:53
 20/24 anonim ***** válasza:

"14 éves leányzó szerintem meg kicsit fiatal vagy hogy vélemnényt nyilváníts. hoppáré..."

Rajtad jót röhögtem kedves válaszoló :) Már miért lenne fiatal ahhoz, hogy véleménye legyen? 20/F

2009. dec. 2. 00:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!