Ezt hogy csinálja? -. -*
Figyelt kérdés
Van 1 csaj (X) picit csúnyácskák a fogai,pattanásos,beképzelt,1 héten 2 nadrágba jár,nem gazdag stb...és mégis szeretik a fiúk! :O
Mi a barátnőimmel átlagos,szép,ápolt,jó tanuló,jókedvű,életvidám csajok vagyunk.A fiúknak mégis X kell... -.-*
De miért? :O Hogy csinálja ezt X? :@
2009. nov. 29. 18:01
1/24 anonim válasza:
"X"nek barátai vannak..ha fiuzni akartok mondjátok meg a fiuknak.énis ugyanigy vagyok..tele vok fiu haverokkal pedig nem vok egy pamela anderson...akik meg teszik a p*csájukat azokat le se szarják(: együtt röhögünk rajtuk:P
2/24 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...
2009. nov. 29. 18:07
3/24 anonim válasza:
Úristen. Az miért nagy dolog, ha valaki két nadrágban jár egy héten? Valakinek nincs ötmilliárd nadrágja, tudod?
Akiket ismerek, azok sem járnak hetente hét nadrágban.
4/24 A kérdező kommentje:
De ő 1 igénytelen nőszemély...
2009. nov. 29. 18:14
5/24 anonim válasza:
öhh(: a legelsöö vagyok....és énis igánytelen vagyok..van vele valami baj??....ha esetleg van rá értelmes magyazáratod hogy miért baj ha valaki nem ojan mint te azt várom.....
6/24 anonim válasza:
nekem is ezen akadz meg a szemem elsőre bocsi, miért baj az ha nincs annyi nadrágja? szerintem bzitos jobban kijön a fiúkkal, jó a beszédérzéke bevonzza maga köré a pasikat így is
7/24 A kérdező kommentje:
*-*
Jó,nem is érdekel már... :@
Téma lezárva! -.-"
2009. nov. 29. 18:18
8/24 anonim válasza:
17/F
Hát nekem főleg lány barátaim vannak. Nem tudom, hogy csinálják, talán nekik már van 3 (!) nadrágjuk is, jól ápoltak, kedvesek, és közvetlenek. És itt a közvetlenen volt a hangsúly :) + azokkal a fiúkkal akiknek X kell, ne barátkozz.
9/24 anonim válasza:
Nyilván ő nyitott, ez laza a fiúkkal szemben, míg te a barátnőiddel a vadiúj gatyátokba várjátok, hogy körbeajnározanak a fiúk. Hiába néztek ki jól, ha egyszerűek vagytok mint a faék. A fiúk nem fogják keresni a társaságotokat.
10/24 anonim válasza:
Én nem vagyok igénytelen szerintem, de én csak 1-2 nadrágban járok egy héten, mert összesen 3 nadrágom van (egy farmer, egy fekete és egy fehér csőnadrág) ezeket váltogatom:S Pólom minden napra 1 van. Igaz a asik engem sem szeretnek, pedig nem vagyok csúnya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!