Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintettek lúzer vagyok?

Szerintettek lúzer vagyok?

Figyelt kérdés
21 éves létemre nincs barátnőm, közmunkán vagyok és mindenki kinéz magának, hogy én egy szerencsétlen vagyok.
2009. nov. 14. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:

én is 21 éves vagyok nincs

barátnőm és szerencsétlen vagyok

2009. nov. 14. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Mért nincs munkátok és hogyan próbáltok munkát szerezni, magatokért tenni?
2009. nov. 14. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
24 vagyok, nincs barátnőm, és másfél éve nincs semmilyen melóm, még közmunka se. nem vagy lúzer. :)
2009. nov. 14. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Valamit tisztázzunk - amit érdemes lenne megjegyezned is egyben -!

Nem mások miatt vagy lúzer, szerencsétlen, hanem magad miatt. Mások mondhatják ezt, de attól még nem vagy az. Persze egy idő után elhiszed, hogy az vagy, és csak azért se fog sikerülni semmi. Ez utóbbi tapasztalat.

Rólam is mondtak sok mindent, s hidd el, érdekelt annyira, hogy féljek, rettegjek, sírjak, örjöngjek, tányért törjek. De amikor találsz valamit az életedben (mindegy mi: legyen az hobbi, barát, esetleg egy különleges hely ahol szeretsz kijárni, vagy csak egy másabb szemlélet) hidd el nekem, nem fogod magad Lúzernek, vesztesnek gondolni.

Jah, és nincs barátnőm, nem is volt, mert éretlennek tartom magam a párkapcsolatra. Majd, ha képes leszek felelősséget vállalni azért, hogy valakit megbánthatok, képes leszek megoldani a párkapcsolatban felmerülhető problémákat, akkor lesz. De addig élvezem az életet.

22/F

2009. nov. 14. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vagy lúzer!

Ragadj meg valamit az életedben, ami egy kicsit más, egy kicsit fontosabb a többinél és tegyél meg mindent érte.

Ha meg van, légyszi írd le, mit érzel most és mit fogsz akkor.(Értelmet ad az életednek és nem fogod magadról kérdezni, hogy lúzer vagy-e.)

2009. nov. 14. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
35 éves vagyok, az anyámmal lakom egy panellakásban. Kövér vagyok, szemüveges és csúnya. Nincs barátnőm, nincsenek barátaim egész nap wow-ozok. Lúzer vagyok?
2011. júl. 27. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!